SUMMER IN THE AIR

swjswjwjsjejejswjsswerrddwhwhwksksksks

Såhär har jag sett ut idag, åååh så härligt att man äntligen kan visa sina fina toppar utan en massor av lager med jackor och koftor över. Nu börjar sommaren, och det betyder ännu mer härliga outfits jag kommer fota och förhoppningsvis inspirera er med! Jag älskar denna sköna sommaroutfit, dock så kändes det en aning riskabelt när man har lingonvecka och vita nya jeans haha… Att jag vågar. Men min mens ska inte få begränsa min vardag, vill jag ha vita jeans så ska jag banne mig ha det. F*ck you mens!

Nu ska jag hämta lilla Theo som jag saknat så, sen ska vi ut och köra hans nya elbil och sen blir det middag hemma med min mamma som sällskap också.. Jag ska laga veggo mat och jag är så sugen, vill helst att det ska vara middag nu haha =)

9 kommentarer

 1. Ingen snygg miljö o foto i men visst är det härligt med solen. Det var bra när du provade läppstift roligt o se.

 2. Gud vad tråkig du och din blogg har blivit. Det enda vi får se är lite outfitbilder, läsa om dina ”hemliga möten”, frukostar och när du byter blöjor. Har du inget socialt liv som du kan blogga om?

  1. Typ som? Haha

 3. Åh var är skorna ifrån? 🙂

 4. Vart har du köpt linnet? Superfint!

  1. linnet är från H&M köpte ett igår
   puss
   superfina bilder dessie du äger!
   har också mens men ska fan ha vita byxor imon ändå….

 5. Det är verkligen underbart med värmen 🙂 Fin outfit!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *