HAPPY.

   

Såhär såg min lunch ut, chili con Carme på Pocket som ligger precis vid Stureplan. =) Jag hade som sagt ett lunch möte som gick så otroligt bra!! Jag är så j*vla glad just nu (!!) Det känns otroligt bra och vi har redan bokat in ett nytt möte i slutet av April. Nu ska jag bara ta fram material tills dess, mer än så kan jag inte avslöja just nu 🙂 

Nu är jag hemma och vilar en stund innan jag ska ut och plåta till bloggen också. Tyvärr har jag en huvudvärk som vägrar släppa som jag måste vänta in lite bara med hjälp utav Ipren och vatten. Jag har haft huvudvärk varje dag senaste veckan. Varför vet jag inte, men jag anar att det kan ha med vädret att göra och sen att jag känt mig allmänt stressad. Alltså inte i jobbet utan mer i mig själv, allt ska gå fort, haft noll tålamod osv osv. Jag har ju lätt för att bli stressad, så är det ju. Men det hindrar inte mig för att fortsätta min vardag som vanligt (som tur är) men den blir bara något mer utmattande än vanligt.

5 kommentarer

  1. Hade huvudvärk i flera veckor, visade sig att jag behövde glasögon

  2. Men mums vilken god lunch! Hoppas huvudvärken släpper! <3

  3. men åh så gottis 🙂

  4. Huvudvärk och stress brukar ofta ha med varandra att göra. Känner igen sambandet i mig själv så när jag får huvudvärk är det ett tecken på att jag måste bli bättre på återhämtning 🙂

  5. Jag tror vila och rejäl dos av järn kommer hjälpa dig med din huvudvärk! Jag brukar göra olika smoothies med chiafrön i som är rikt på järn 🙂

    http://www.mijaas.blogg.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *