ONSDAG

Hej käraste ❤️ Idag känner jag att det är en bra dag! 🙂 Jag vaknade pigg och utvilad , jag råkade somna klockan 21.00 igår när jag nattade Theodore.. Oops! Men det känns jätteskönt att vakna pigg och utvilad, min dygnsrytm har varit lite knäpp på sista tiden så jag har somnat runt 01.00, och det funkade kanske när man var 18 år och kunde sova hur länge man vill men nu är jag 22 år och mamma med en liten pigg busunge som ska till förskolan så det funkar inte! Jag har jobb och fotografering inbokat idag, sen hämtar min pappa och plastmamma Theodore för dom ska hem till mig och fika sen. Mysigt! 🙂

Jag tycker det är så himla skönt med fullspäckade dagar. Ibland kan man naturligtvis känna sig trött och stressad, (vi är ju alla människor) men mestadels så mår jag bättre utav att ha saker att göra. Jag får mer energi av det faktiskt, och jag är en trygg människa som mår bra av att ha fasta rutiner, jobba och utveckla. Jag hoppas att ni är lika pigga och glada som mig idag , vi hörs lite senare för nu måste jag springa iväg på möte. Kram!

5 kommentarer

  1. Jeg blir fortsatt stolt når jeg klarer å sovne innen klokka 01, haha! Men det aller beste som skjer er jo når man klarer å sovne så tidlig som 21, og våkner fullstendig uthvilt i 6-tiden 😀 Ha en fin dag!

  2. Hur är detta ett sponsrat inlägg?

  3. Hoppas du får en fin och lugn dag, klart man somnar med barnen ibland när det är mycket att göra. Hur har allt gått för dig? Har glömt att titta in här då och då. Men nu ska jag försöka hålla mig lite mer uppdaterad. Hoppas det går bra med allt i livet i alla fall.

  4. Ps. du råkade få med ”Sponsrat inlägg” bilden längst upp vid inläggets början. Bara så att du vet. 😀

    1. Oj! Tack :)0

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *