THIS JACKET THOUGH // STELLABLAKESTHLM

phtodosojeeesjacckeetwwwwwwzjackasswowowowoswwaaaswwsssjsjsjsjsassdssswwsssaddfsss

Idag fotograferades jag för ett nyöppnat företag vid namn StellaBlakeSthlm på instagram som jag inlett ett samarbete med 🙂 Denna UNDERBARA militärgröna jacka, som jag så länge letat efter säljer dom. Jag kan inte säga mer än att den är perfekt. Den sitter perfekt. Färgen är perfekt. De orange detaljerna är perfekta. Jackans rygg är perfekt. Den har liksom en blandning utav tufft och sött i det hela med de gulliga detaljerna i ryggen, och den fina formen på jackan. StellaBlakeSthlm som dom heter på instagram har massor med fina unika jackor för enormt bra priser.

 
Denna jacka ligger på 1999 kr som helt klart är ett kap. Jackan har ett foder som gör att du kan använda jackan i årstider som dessa, men det går även att ta bort så att den även blir en sommarjacka. Smart va? =)  Jag kommer iallafall aldrig släppa taget av denna fina jacka, ni förstår inte hur länge jag varit på jakt efter den.. ♥ Så hörrni, gå in och följ StellaBlakeSthlm på instagram nu där det redan finns massor utav fina jackor, men deras utbud kommer att bli ännu större inom snar framtid, så håll UTKIK! =)

24 kommentarer

 1. Jätte fin jacka 😀 Färgen var så fin!

 2. Smygreklam? Kanske får höra av mig till reklamombudsmannen..

  1. Ja, ett helt inlägg om hur bra jackan och märket är med 40 bilder på den verkar ganska misstänkt….

  2. Hon sa i förra inlägget att han startat ett samarbete med ett klädföretag och bilder skulle komma upp under dagen. Något sådant. Minns inte ordagrant.

 3. Vad hemskt att du som är en Stor förebild för många unge tjejer visar upp och talar gott om en jacka med äkta päls som orakat extremt lidande för de stackars djuren som pälsen kom ifrån. När ska människor sluta vara grymma mot djur?

 4. Gu va fin å glad du ser ut !Precis som vädret!

 5. Synd att du som har så stor blogg ska uppmana till att köpa en jacka med äkta päls.
  Riktigt tråkigt, de här djuren utsätts för lidande och de är DERAS PÄLS inte vår.
  Besviken på dig.

 6. Det står ju att hon fotades för detta företag, det är inte smygreklam plus att hon säger hon köpte den för 1999kr på insta…plus att hon tidigare sa att hon har börjat jobba med detta företag. Jackan är väldigt fin iaf

  1. Räcker dock inte att det är underförstått i inlägget att det är reklam utan det måste stå ordagrant

 7. Pälsen Dessie!!! 🙁

 8. Men var kan man köpa jackan??

 9. Så jäkla snygg! Älskar när en jacka har många och unika detaljer.

 10. En annan C

  Det var lågt att dra in hennes moderskap i detta. Vad har hennes förmåga att vara mamma med päls att göra?
  Försvarar inte användandet av päls, tycker det är otroligt hemskt och hjärtat går sönder av att se det, men ge fan i personangrepp!

 11. Ser ut som min gravidjacka från hm. Minus pälsen. Fin va den iaf.

 12. Djurvän

  Varför raderar du kommentarer?

 13. +10

 14. .. Och där ändrade jag uppfattning om dig. Trodde du var vettigare än så.

 15. Väldigt nyfiken på hur man kan vara stolt över att bära äkta päls? Inte ens när jag käkade kött 7 dagar i veckan fann jag det rimligt (om någon skulle dra kortet att det är för att jag är en radikal vego-hippie). Fan helt jävla makalöst…. Förklara gärna för mig. Är uppriktigt nyfiken.

 16. Och det känns bättre att radera kommentarer, fortfarande sorgligt att köpa päls.

 17. Skit ful juh.. ser ut som en billig hm jacka…

 18. SÅ himla tråkigt att du väljer äkta päls! Hoppas på att få ett svar över hur du tänker..

 19. Jenny Lind

  Så jävla vidrigt med päls. Fattar du inte att du går omkring med huden och håret från ett dött djur? Du går omkring med likdelar över axlarna. Så äckligt. Dessutom visar du vilken hemsk människa du är som betalar för djurplågeri. Vet du ens vad det är för djur du går omkring med? Vet du vart det kommer från och hur det dödats? Vet du att det faktiskt kan vara vanlig hund?
  Du borde skämmas för att du går omkring i den där jackan. Du borde skämmas för att du gör reklam för den där jackan. Du borde skämmas. Djurplågare.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *