HEALTHY

delcisis

♥2 Äpplen, 2 Kiwi, 3-4 cm Ingefära, en nypa Basilika, en banan, babyspenat och lite äppeljuice & vatten. Smaksätt själv och se hur mycket vatten/juice som behövs♥


Jag verkligen ÄLSKAR den här smoothien. Det är min absoluta favoritsmoothie att göra. Den är både nyttig, hälsokick, fräsch och GOD! Perfekt att dricka nu på vintern när man behöver en extra kick för immunförsvaret. 🙂  Try it! Den är väldigt syrlig så om man gillar det så kommer den att vara perfekt.

Nu är jag hemma igen efter mötet med min revisor. Det gick jättebra och jag lärde mig en hel del nytt. Så det känns ju bra! Jag ska starta upp ett nytt bolag nu till januari-februari, så detta mötet var mer än nödvändigt. Efter mötet hade jag en kort fotografering och sedan ett möte med min agent. Denna dag har rullat på väldigt snabbt. Det känns konstigt att det redan är mörkt ute.. Nåväl 🙂 Nu ska vi få i oss lite mat här hemma (gravad lax och potatis för min del, plättar för Theodores del..) sedan ska jag hämta ut ett paket innan det bär av till min syster. Simon har lite saker att göra ikväll, så vi ska spendera kvällen där så vi slipper sitta ensamma här hemma. Som sagt blir jag allt för rastlös då när Theo somnat! 😛

9 kommentarer

 1. Byt ut äpplejuicen och vattnet mot cocosvatten så bli det ännu nyttigare och godare =)

 2. Måste vara jobbig nu och flika in att juice inte alls är nyttigt – ofta innehåller det nästan lika mycket socker som läsk. Frukt har ju en massa socker i sig men aja det är ju vitaminer..

  1. Vitaminer är ju nyttigt, och väldigt viktigt nu under vintermånaderna när maten vi får i oss i regel innehåller mindre näringsämnen. Sedan innehåller frukt inte bara socker, utan även andra kolhydrater så som cellulosa.

   1. Kroppen kan inte bryta ned cellulosa.

 3. Eftermiddagsbloggen.se

 4. Åh, mums! Detta ska absolut testas sen 😀

  Ta gärna en titt hos mig 🙂
  http://hajnal.se

 5. Nyttigt också använder du dig av juice som är full av socker? Hur tänker du där?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *