SÅHÄR FÄRGAR DU DINA ÖGONBRYN BÄST HEMMA

IMG_9734.JPG


1.
Jag använder mig BARA utav denna ögonbrynsfärg. Resterande märken tycker jag inte alls fungerar lika bra. Jag använder färgen brunsvart eftersom att jag tycker att det blir precis lagom till mig. Verkningstiden är beroende på hur mörka bryn du vill ha.

PS. Denna ögonbrynsfärg finns att köpa lite överallt, så som Kicks, Lindex, H&m (tror jag?)

IMG_9731.JPG

IMG_9733.JPG

2. När jag var yngre så penslade jag bara på ögonbrynen tillsammans med den lilla fransborsten man får med. Det blev ojämnt och blev inte speciellt mycket färg. Nu lägger jag med den lilla pinnen man får i färgkitet. Jag lägger över hela ögonbrynet, även på huden på ögonbrynen. Var försiktig med hur du lägger färgen. Lägg färgen efter din egen ögonbrynsform och försök att inte lägga utanför så att du får färg utanför brynen.Och snåla inte med ögonbrynsfärgen, lägg så att det blir jämnt och lika mycket överallt.

Ett tips är att ta lite vaselin på en tops och smörja runt om så att det inte finns risk att det färgar utanför brynen.

IMG_9732.JPG

3. Jag brukar ha i färgen ca 9 minuter. Det tycker jag blir perfekt för mig. Jag vill inte ha för mörka, men heller inte för ljusa. När jag brukar tvätta av mig ögonbrynsfärgen så brukar jag efter ca 6 minuter ta en liten bomullspad och dra av det första lagret av färgen precis där ögonbrynen börjar ca 1 cm. Jag drar alltså inte bomullspaden hela ögonbrynet. Sedan väntar jag i cirka tre minuter till och sedan drar jag bomullspaden över hela brynet. På så sätt blir inte ögonbrynet lika markerat framtill och får lite ”skuggning” precis som naturliga ögonbryn ser ut.

Efter att jag tagit bort färgen och gnuggat lite med bomullspaden så tar jag tvål och vatten. Man ska alltså aldrig tvätta av färgen direkt med tvål och vatten. På så sätt fastnar inte färgen i huden plus att det inte blir ojämnt.

IMG_9730.JPG

4. Såhär blir alltså mina ögonbryn. Inte för mörka men inte för ljusa. Utan väldigt naturligt. Sedan justerar jag självklart dom med lite concealer och ögonbrynsskuggning när jag ska ut eller liknande.

Hoppas ni gillade detta inlägg. Happy färgning!

4 kommentarer

  1. Sethyyy@insta

    Hej finaste D!

    Jag försökte DM:a dig och PM:a dig, men det funkade inte. Så får skriva här ändå.
    Jag såg på bilden du hade lagt upp från din sons dop att du och din kille är lika långa, om jag förstått det rätt. Jag har samma ”problem” med min man. Därför tänkte jag fråga dig som har samma ”issue” (om man nu kan kalla det för ett) hur du gör när ni ska festa? Man vill gärna ha klackar då, men det är inte så sexigt att va ca 20 cm längre än sin kille. Därför tänkte jag om du kan help a sistah out om du själv vet hur man löser detta på bästa sätt? Kram på dig babe. PS. U LOOK GORG!!

  2. Roligt inlägg! Fler såna här 🙂

  3. Hej dessie, behöver lite hjälp! Det är nämligen så att jag skulle vilja tatuera mig och vill även att min första tatuering ska vara på revbenet. Så som du har tatuerat dig. Nu undrar jag hur ont det gjorde? Tål inte smärta så jätte bra men skulle ändå vilja ha den där plus att de är min första tatuering så vet inte hur ont det kommer göra. Kan du förklara lite hur ont det gjorde och hur det gick för dig? Puss 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *