MY LATEST OUTFITS

1.

chillllsdesiree_nilsson

2.

walk_Dessiehost_Desiree_

3.

baaaaglegsss

4.

picccsoutfit-desiree_nilsson

5.

asund

6.

meeee_Dessie_desireedq

7.

outfit_Desiree_nilsson

8.

new_botsadezzzie

9.

P3470068P3470067

Här har ni några av mina senaste outfits! 🙂 Vilken är eran favorit? Min personliga favorit är den sista. Jag älskade byxdressen som kommer ifrån Michael Kors. Detta bar jag på Star for Life Galan. 🙂 Men om jag ska välja en mer vardagsoutfit så är 1 också en favorit då jag älskar att gå klädd sådär ledigt. Alla mina outfits är ju rätt lediga som ni kan se, men den där extra mysig och höstig. Som ni ser så är jag inget stort fan utav små klackskor, utan jag trivs bäst i boots och stövlar. Det är min grej 🙂

Men nu till något helt annat. Jag kom precis hem tillsammans med lilla Theodore och min bästis Ina. Hon stannar över middag här ikväll, så det blir myskväll deluxe 🙂 Vi har bunkrat upp med massor med gott. Glass, godis, läsk och god mat. Måndagar som dessa alltså ♥

Jag har haft full rulle idag 🙂 Så det känns skönt att komma hem nu och bara koppla av. Jag har haft möten runt halva stan, hämtat Theodore, sedan åkte vi och hämtade hem Coco. Sedan lämnade vi av Coco hemma, och hämtade upp Ina för att storhandla hem till ikväll… Och ja, nu är vi hemma 🙂 Fullspäckad dag helt enkelt. Vad har ni gjort idag då? Något speciellt? Kram!

8 kommentarer

 1. Kan inte se alla bilder 🙁

 2. Får man fråga vart Bubba är? Hette inte den andre hunden så ni skaffade? Förstår ni måste lämnat bort honom, men varför? Hade ni inte tid för honom? Jag hade då aldrig klarat både ett litet barn och en valp samtidigt! Men det skulle ni ju tänkt på innan!

  1. Hon har tidigare svarat att hon inte är redo att prata om detta, så vi får helt enkelt respektera det. Om det är så att de var tvungna att lämna bort Bubba så är det naturligtvis jättejobbigt för dem.

 3. Hej dessie! Rökte du inte förut? Kan du kunnat sluta nu?

 4. Många är riktigt snygga – 1, 5, 6 och 9 är nog dock favoriterna.

  Jag vet ju att du gillar väskor och jag förstår hur du tänker kring att dessa är en del av outfiten, men bilderna skulle nog se mer avslappnade ut utan väska.

 5. 4!! Så himla snygg, jag blir typ kär haha. Obs är inte så creepy som jag låter nu! Nej men allvarligt talat, 4:an är typ snyggaste outfiten jag sett. Dock är alla snygga och det här blogginlägget visar verkligen hur classy din blogg har blivit!

  http://www.saga-li.blogspot.se

 6. http://nouw.com/belladellermark

  Den sista, tyckte dock att alla var jättefina!

 7. Har inte sett att hon sagt att hon inte var redo prata om det. Varför skulle man inte kunna säga att man lämnat bort Bubba?! Får man väl stå för. Klart folk undrar. Väldigt konstigt att han försvann så snabbt. Tror inte dom fick ha honom kvar faktist.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *