MINI ME

modelsss

Kläderna kommer ifrån Cubus. ♥

Theodore får ofta vara modell för mamma. 🙂 I största delen så bryr han sig nog inte. Men ibland så tror jag att han tycker att det är jobbigt (hehe) Men jag kan inte sluta ta bilder på honom, han är ju så söt. Jag tar säkert minst 10 bilder per dag på honom.. Sedan så tycker jag också att det är så himla kul att fota honom. Speciellt när han är i rörelse och hittar på något bus. Det blir alltid så himla vackra bilder. ♥ Jag vill fånga varenda ögonblick med honom på bild, så att allting blir ett mer verkligt minne i framtiden.

Förresten, ser ni hans fina lockar? Jag har alltid drömt om att mitt barn ska ha lockar, och så får han det. Dom är helt underbara. Nu har jag lagt på Alfons Åbergs hår-gele på hans hår så det är något rakt upptill, men det brukar det inte vara, annars så har han lockar i hela håret. Men det är verkligen så fint 🙂 Han får väldigt väldigt ofta komplimanger för hans fina hår 🙂 Tänk att jag har fått en så fin son! ♥

4 kommentarer

  1. Men hallå, vad lätt det blev att kommentera helt plötsligt! Det strulade alltid innan, så detta är ju perfekt 🙂 Fyfasen vilken vacker son du har, hans hår är helt amazing! Stolt ska du vara <3

  2. Så söt son du har

    1. Tack 🙂 <3

  3. Jättegulligt hår, men kommer han gilla det själv sen?! Min kille gillar inte sitt lite lockiga hår utan klipper sig alltid kort.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *