BAGS THAT I NEED IN MY LIFE

dessie_bags_need

Celine Trapeze in grey // Chanel Silver boy bag

Hur fina är inte dom här väskorna? Jag dör lite! Jag har länge sneglat på en boy bag. För att vara ärlig så har jag varit intresserad att köpa en sådan sedan 2013 då Simons syster kom hem med den första. Jag blev kär från första ögonkastet. Dessvärre har jag inte känt att jag velat lägga de pengarna på än väska riktigt än. Just den jag vill ha kostar 50.000 kr och jag känner att jag vill inte bara köpa en billigare variant ”bara för att” det är en Chanel. Jag har redan två andra, så den nästa Chanel jag ska köpa ska verkligen vara den som jag vill ha. En Celine Trapeze har jag varit på jakt efter länge, men jag har inte hittat den ännu. Dock så tror jag att det finns en Celine butik i Barcelona (och jag åker ju dit snart), så kaaaanske den blir min då…. 🙂

1 kommentar

  1. MondayWeek

    Tyvärr finns butiken inte i Barca, utan i Madrid 🙁 Hoppas du får tag i väskan ändå!

    http://mondayweek.blogg.se/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *