MONDAY FUN

IMG_7632.JPG

Nu är det äntligen måndag! Om jag får välja en dag som jag tycker är bäst utav alla vardagar så är måndagar utan tvekan den dagen. På måndag är jag absolut som mest utvilad på hela veckan. Och det gör ju en hel del.

Jag började dagen med att lämna av Theodore på förskolan. Han var verkligen världens gladaste kille eftersom att han inte varit på förskolan på cirka två veckor. Han hann inte ens säga hejdå till mig. Det gör mig lycklig att veta att han trivs så bra. Jag minns hur det var första tiden på förskolan, då grät han extremt mycket. Det var onekligen bland det värsta jag har känt.

Nu när han har börjat gå på förskolan igen, så det betyder mer tid för mig. Mer tid åt min blogg och mitt arbete. 🙂 Jag kom faktiskt precis hem från ett möte som jag var på direkt efter att jag lämnat av Theodore, så nu ska jag bara slänga i mig lite lunch här hemma samt skicka några mail. Därefter så måste jag rusa iväg igen för att möta min agent. Efter mitt möte med min agent så har jag fotografering till bloggen (skojj!) och sedan ett till möte med en kund, sen har jag faktiskt inte så mycket mer inplanerat idag. Men jag tror heller inte att jag kommer hinna med mycket mer innan jag ska hämta Theodore. Dagarna går så otroligt fort!

1 kommentar

  1. Alla frågar efter Bubba, jag började också undra. Har ni han kvar?? :O

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *