Business lunch bredvid Svenska landslaget

buiii

bssss

Tidigare idag.

Hejsan hoppsan bloggen! Sitter med världens huvudvärk alltså. Någon som har något härligt tips mot huvudvärk? Jag vill helst undvika ipren/alvedon då jag hatar att svälja tabletter. Sedan tycker jag även att tabletter är något man inte ska stoppa i sig ”bara sådär” utan något man bör försiktig med..

Vet ni förresten vilka jag åt lunch bredvid idag? Jag satt nämligen på Scandic Park och hade ett lunch-möte. Bredvid oss sitter hela Svenska landslaget! Svenska landslaget har ju match idag mellan Sverige – Moldavien, så därför har dom väl checkat in hela laget på ett hotell. Så ballt att man såg dom! 🙂 (Och ja, Zlatan är med i Svenska landslaget) Hoppas det går bra för dom idag. Någon som kommer kolla? 

… Dagen har gått fort, (precis som väntat) Jag har som sagt varit på möten, samt fotat till bloggen. Och såklart, hämtat lilla Theodore från förskolan. Nu sitter han och jag i sängen och myser. Han har fått middag och vi har hunnit bada. Så nu är han trött! Jag tror att han kommer somna när som helst faktiskt. ♥ Strax kommer dagens outfit också upp hörrni! Jag ska bara göra dom mindre sen laddar jag upp dom på bloggen. Så kika in snart. 😉

5 kommentarer

  1. Var inte din huvudvärk kopplad till graviditet? Tänk så är du faktiskt gravid så spännande!

  2. Japp jag kommer att kolla! Älskar fotboll. 😀

    / http://lamadre.se

  3. Hej, pröva magnesiumcitrat mot huvudvärken! Det har fungerat för mig, brukar ha huvudvärk ungefär varannan dag.

    1. Hej Olivia! Magnesiumtabletter? Tack för tipset, ska testa de!!! Kram

  4. det finns munsönderfallande och andra lösningar om man som du hatar att svälja tabletter. Provat akupunktur?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *