KVÄLLSSHOPPING

toppar

Topp; 1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR

Vi har precis ätit en god middag gjord utav mamma. Nu ska vi strax äta kladdkaka som hon precis har bakat. Alltså, vilken perfekt söndag det har varit. Jag bara njuter av dagar som dessa. 🙂 Hur spenderar ni söndagar vanligtvis?

Medans mamma och Simon sitter och pratar i köket smet jag iväg till datorn en snabbis för att blogga. Jag klickade hem lite tröjor tidigare idag, så jag tänkte visa er dom. Jag klickade hem fyra toppar. Jag tycker att man kan ha allihopa till både vardags och fest. Den sista vita kan ju anses som en vardagströja, men matchar man den med ett par snygga klackade stövlar, ett fint halsband, kanske en snygg väst och ett par tajta jeans så har man också en fest-topp. Allt beror på vad man matchar kläderna till.

Nu håller videon på att laddas upp förresten, så den kommer upp alldeles strax! 🙂 Kommer bli så enormt kul. Men jag är verkligen nervös för att lägga ut den…

2 kommentarer

  1. Vi tittar alltid på fotboll på söndagar. Nu på hösten i alla fall. 🙂

    http://deckre.blogg.se

  2. Vilka fina plagg 🙂

    http://ninnidot.blogg.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *