JELLYBEAN CHALLENGE

https://www.youtube.com/watch?v=AnDQnRq02wM

Haha ursäkta mitt språk i videon. Men jag fick verkligen panik haha! Detta var bland det vidrigaste, men samtidigt bland det roligaste jag har gjort. Jag och Sandra hade faktiskt tänkt att börja göra fler videos ihop. Vi tänkte bland annat testa på olika utmaningar och ibland bara prata om viktiga ämnen. Vad tycker ni om det? Kom gärna med förslag på vad vi ska göra på vår nästa video! 🙂 Det är ju trots allt ni som ska kolla på dom.

Men gillar ni videon? Berätta gärna vad ni tycker i kommentarsfältet!

14 kommentarer

 1. Det är felstavat på videons design, Sandrs istället för Sandra..

  1. Och felstavat på häller…. 😉 stavas heller…. 😛

 2. Jättekul med videon. Men flaskan stör, i alla fall mig, super mycket. Och de är roligt med lite mer närbild så de känns som man sitter med. Annars var ni super kul och avslappnade, tummen upp!

 3. Riktigt kul video! Mitt nya förslag är Smoothie-challenge! När ni har massa olika matgrejer på bordet och sedan en skål med lappar på med matens namn, sen drar ett antal lappar ur den och måste göra en smoothie på de ingredienserna. På bordet ska ni ha både goda och äckliga saker som ni kan få i smoothien…så kul!

  1. Tack!!:-) haha ja, vilken bra idé! Det ska vi absolut testa!

 4. Varför ignorerar du allas frågor om Bubba? 😀 Det är så obvious! Annars läser du kommentarer och tom. svarar på dom, men nu ignorerar du ALLA frågor om honom. Erkänn att ni gav bort han! Det är mera pinsamt att ignorera.

  Tycker synd om honom.. eller ja, han kanske bor bättre nu.

 5. Jätterolig video asso jag höll på att kissa på mig av skrattpanik! Detta var ett stortplus jättekul att kolla på. Ni var as modiga o roliga Hahhaha era garv men enda illamående.

  Nästa videos tycker jag ni ska testa på att käka surströmming.

  Du är så grym Dessie o så bäst älskar din blogg o diggar dig. Ska bli så kul med youtubekanal eller AA flera videos du kommer göra. You go girl ❤️❤️

  1. Haha vad kul!! Jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt i videon Jaaa bästa idén!! Tack de ska vi göra, grymt bra tips!!:-)

 6. Svarar på andra kommentarer men inte den man frågar efter Bubba. Typiskt. Det skulle räcka med ”ja vi har han kvar och allt är bra” men nej.. Är det så svårt att erkänna för en gångs skull att det inte blev av? Att man inte lyckades? Ingen av oss lyckas alltid i livet.

  1. Men asså skaffa ett liv? Har du inget bättre för dig att veta om hon har sin hund??hade jag varit du Dessie hade jag inte svarat. Det e bra psyka psykopaterna ännu mer!

   1. Marielle

    Är man en psykopat för att man vill veta var hunden tog vägen? Ok.

 7. Nouw.com/miserablethoughts

  Haha helt underbart! Men rensa gärna bordet nästa gång så man ser lite mer ☺

 8. Vad är det ni äter för något? Vad heter produkten.

 9. Häller stavas heller… 😉 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *