TODAYS OUTFIT

bbbb

outfit-desiree_nilsson

hairss

picccs

Jacket H&M // Shoes Isabel Marant // Jeans Gina Tricot // Bag Chanel // Glasses Retro

ouyfiy

Såhär har jag sett ut idag. Vad tycker ni? Hiss eller Diss? Kavajen är faktiskt supergammal, jag hittade den lååångt inne i garderoben idag. Jag har inte använt den på säkert tre år. Men där ser ni, kan vara bra att spara gamla kläder, för dom kan komma till återvinning. Det man kanske tröttnade på för några år sedan, kan komma tillbaka och bli en hit! Jag minns att jag älskade den här kavajen förut, men sedan blev jag helt less på den och tänkte till och med slänga den. Tur att jag behöll den iaf!

Theodore somnade nyss i min famn, han satt bredvid och kollade på Alfons medans jag bloggade, sen märkte jag inte att han somnade. Jag tänkte bara blogga lite fort, sen tänkte jag göra välling och natta honom på riktigt. På riktigt menas alltså ett mörkt rum, ingen tv, lugn musik i bakgrunden, välling och i min famn.  Blev helt chockad att han somnade utan välling också, han måste varit jättetrött. Men nu fick jag ångest för att jag var inne i datorn ,tänk om han ville somna som vanligt och så fick han inte det.. 🙁

13 kommentarer

 1. Äh men jag orkar inte, för jäkla fab alltså!!

 2. Är retro en affär? Eller ett märke?? Vill verkligen ha såna där solglasögon!! Snälla länka <3

  1. Beyond retro! Kram

 3. Alltså håret och outfit:en är ju helt underbara! Du klär verkligen i den stilen.

 4. Men alltså.. huur snygg är du inte! Blirtyp avis haha.. Slutade med min antibiotika för acnen för ngn vecka sen & idag har det blossat upp som bara fan & har känt mig så jääävla ful hela dagen haha. Hur jag nu kom in på det! Du är så himla fin, håret är top nootch

 5. Få inte ångest, han somnade gott och tryggt i din famn!

 6. Emmasfantasi

  Åååh jag kommer så väl ihåg den kavajen för jag köpte exakt en likadan när jag hade sett den på din blogg

 7. Det heter återanvändning inte återvinning.. :’D Du är SÅ snygg i din nya frisyr. Så läcker längd och med de lockarna.. Och ja, den kavajen var definitivt värd att spara!!! Superläcker!

 8. Jättesnyggt! Älskar ditt hår!

 9. Angelica

  Ha inte ångest för det Dessie. Han somnade ju i din famn och han var trött. Allt måste inte ske by the book.

 10. Sååå jävla snygg!!

 11. Bam!! Så snygg! Älskar att hela din blogg har fått något så classy över sig. Fantastiskt om man jämför din blogg nu från typ 2009 (när jag började läsa din blogg), att du liksom har lyckats vända den till att bli så feel good och classy och att inget av det gamla hänger kvar. U go girl! 😉

 12. Försök att ha rutiner för Theodore. Lovar att det blir lättare 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *