TODAYS OUTFIT

loooooo

loook_at_memeeeeDessiea

outfitttpoppppdessie_givenchyoutfit_Desiree_nilsson

Jeans Gina Tricot // Top Majestic filatures // West Ravn // Shoes Isabel Marant // Bag Givenchy

9 kommentarer

 1. Tycker att du är mycket snyggare utan smink

 2. Hej dessie!
  Har ni kvar hunden?
  Kram

 3. Hej! Vart kommer eran ljuskrona i vardagarummet ifrån?:)

 4. När är enough is enough ? Jag skriver om psykisk ohälsa i min blogg, men försöker vinkla det så att en ” frisk ” människa kan förstå hur det faktiskt är många gånger. Men inte heller ” Hej kom och tyck synd om mig ” Utan jag skriver rakt, enkelt och väldigt mycket funderingar. Just nu har jag skrivit om att ibland får man för mycket utav allt och helt enkelt blockar ur människor ur sin vänskapskrets när dom bara kräver kräver och kräver. http://www.glomaldrig.bloggplatsen.se

 5. Super fina bilder! Vad heter jeans modellen från Gina Tricot?

 6. Men hur SJUUKT snygg kan man vara utan smink :OO

 7. Hej Dessie!
  Älskar att läsa din blogg, och tycker du är super fin! Ville bara säga du har jätte fina läppar tycker du ska sluta puta ut dom på bilder. Du vill ju att dom ska se naturliga/mindre ut, så ett tips bara, sluta puta ut dom (bilderna på detta inlägg) så kommer det se mycket naturligare ut 🙂 för du har sån naturlig skönhet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *