Red carpet

IMG_3707IMG_6700-1.jpg

Här är två bilder från galan igår. Jag med mina underbara kollegor på U.I samt Star for life artister. Underbara människor! Kommer berätta om kvällen och lägga upp massor med bilder imorgon. (Nu är det fortfarande torsdag fast kväll) jag har ju inte uppdaterat er på hela dagen så kände att jag behövde slänga in ett inlägg nu på kvällen och berätta att jag lever! Men helt ärligt så har jag mått som jag förtjänade. Jag är inte lika van med att ta in alkoholintag i kroppen längre. Mått dåligt idag med andra ord. Jag kan gissa på att det är för att jag drack en hel del igår, bara till maten drack jag tre glas vin. Och det är vad jag brukar dricka under en hel kväll om jag är ute (typ) så nu blir det inte vin på ett tag igen haha! 🙂

 
Jag har varit med Theo hela dagen bara, vi har sovit en del eftersom att han är förkyld och varit hemma från dagis. Nu när Theodore är förkyld sover han extremt mycket, men det är ganska vanligt när dom små blir förkylda. Förutom att vila mycket och leka hemma så gick vi en promenad och gick till parken för att få lite luft. Eftersom att det var extremt tufft för Theodore att gå och leka så mycket ute när han är sjuk, så somnade han så fort vi ätit klart middagen vid 18-19. Och jag råkade såklart också somna haha… Så jag vaknade nu och kom på att just det, jag måste ju uppdatera er..

 
Så nu ska jag gå lägga mig igen.. 🙂 Imorgon står jobb på agendan. Skönt faktist, jag trivs inte alls med att vara såhär slapp som idag. Men idag var det okej faktiskt, jag var ju på gala igår… 🙂 Vi hörs imorgon. Puss!

8 kommentarer

 1. Här var du ju ärlig iallafall. Skönt att kunna ta ledigt från jobbet pga att man är bakis… Är helt förundrad över hur oseriöst du tar ditt jobb.

  1. Mitt jobb var att gå på galan med mina kollegor, galan höll på till 12.

   1. Valentina

    Det är få jobb där man kan eller ska dricka sig full. Du har tydligen ett sådant.

  2. Valentina jag drack mig inte full. 🙂

   1. Jag jobbar som chef i en matvarubutik och vi har också event nån gång då och då där man blir bjuden på alkohol. Inget konstigt alls med det. Tar inte mitt jobb oseriöst för fem öre. De flesta arbetsplatser har kickoffer och liknande så förstår inte varför man skulle va oseriös för att man dricker på en gala, tjurigaste kommentaren på länge. Att folk orkar hitt fel i allt.

   2. Valentina

    OK, så pass påverkad att du var bakis. Oavsett, man blir väl bakis efter att ha ”jobbat”???

 2. Vad fin du va/är och vilken snygg byxdress! får man fråga vart du har köpt den?

  1. taaack 🙂 det kommer i ett inlägg snart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *