BREAKFAST

IMG_6722.JPG

God morgon!♥

Hur mår ni? :-)) Jag har lämnat av Theodore på dagis för en stund sen och stannade i stan för att äta en god mysig frukost på Gateau. Älskar deras bröd, verkligen färskt och sådär perfekt saltat. Mums! Min lilla kille har inte varit på dagis på ett tag eftersom att han varit sjuk men nu testade vi eftersom att han verkar bättre (förutom hans hosta) men vi bad dom ringa om det skulle vara något så vi får se hur det går men tror inte det ska vara några problem för han var superpigg i morse och har även fått tillbaka sin matlust märkte jag igår. Han har ätit jättedåligt senaste veckan eftersom att han varit sjuk (brukar bli så.) så det är jätteskönt att han äter normalt igen.

Jag ska svara på lite mail nu, har fått massor med mail som är olästa eftersom att jag inte kollat den på två dagar, så har verkligen jättemycket att ta tag i. Sedan ska jag iväg på ett möte kl 12.00, och därefter blir det fotografering till bloggen. Så ser mina planer ut idag iallafall, får se hur mycket mer jag hinner innan jag ska hämta Theodore på dagis igen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *