BEIGE AND PINK

new_botsa

outfit_Dessie_Zaraotfdezzzieearrings

Todays look ♥ Sweater: Forever21 // Jeans: Gina Tricot // Shoes: ZARA // Earrings: River Island // Bag: Céline // Glasses: Rayban

Såhär har jag sett ut idag 🙂 Skorna och koftan är nya, bägge köpte jag när jag var i Berlin. Koftan är så mysig. Älskar tjocka polotröjor! 🙂 Skorna tycker jag är riktigt balla, däremot tycker jag inte dom passar mina ben, dom kortar av benen väldigt mycket, men jag kunde inte motstå dom så jag köpte dom ändå hehe!

… Men men! Kom precis hem från mitt möte. Har massor med saker på g nu, kommer bli så roligt! Åker eventuellt till Göteborg nästa vecka eller näst nästa vecka för inspelning utav en reklamfilm 🙂 Kommer bli otroligt roligt! Nu ska jag in till stan igen och hämta ut min väska som jag beställde när jag var i Malmö, minns ni att jag sa det? Den är äntligen här så ska åka och hämta den i butiken nu, så spänd!! Vi hörs mer lite senare… Xoxo!

6 kommentarer

 1. Gör så man kan läsa inläggen direkt i bloglovin-appen!!!!

 2. Kanske är en stockholmgrej (många stockholmska bloggare säger så nämligen) men kofta är ju en stickad tröja med ngn sorts knäppning fram? Inte bara vilken stickad tröja som helst?

  ”Kofta (ryska kaftan) är en typ av stickad jacka, ibland även andra typer av plagg med knäppning eller häktning framtill. ”

  1. Tror inte att det är en Stockholmsgrej utan jag håller helt med dig! Det hon har på bilden är en tjocktröja och ingen kofta, men antar att folk säger olika. 🙂

   / Stockholmsbo

 3. Åh vad du är fin utan smink!

 4. sofie S.

  Älskar looken utan lösfransarna!

  1. Tack så mycket!! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *