PROJEKT – VARDAGSRUM

FÖRE:

IMG_1235.JPG

EFTER:

IMG_5772-0.jpg

IMG_5774-0.jpg

IMG_5773-0.jpgIMG_5777.JPG

Såhär ser mitt ”nya” vardagsrum ut hihi! Jag berättade ju att jag hade beställt hem en ny matta, fåtölj, lampa, gardiner och lite smått och nu har dom äntligen kommit 🙂 Blev riktigt nöjd faktiskt. Jag har alltid älskat vitt i inredning och helst bara velat hålla mig till vitt, svart, beiget och grått (sen guld eller silver detaljer) men nu kände jag att jag ville ha lite färg i vardagsrummet! Blev verkligen SÅ nöjd med mattan, den passade verkligen bra till mina missoni kuddar och missoni puffen. Jag var lite skeptisk innan jag fick hem mattan eftersom att den såg lite mörkare ut på bild, så blev positivt överraskad hur mycket snyggare den var IRL. Skönt med lite färg iallafall, nu känns hela vardagsrummet lite varmare. Det som fattas nu är bara mina nya guldhyllor som ska sättas upp och mina två bord jag beställt, ett till marmorbord från kasenberg i guld ram för att ha mellan sofforna, sen mitt vita runda bord jag visade att jag hade beställt. Dock vet jag inte vart jag ska ha den ännu. Vart tycker ni? Kanske vid lampan?

Vad tycker ni om min makeover, blev det till de bättre eller till det sämre enligt er? Jag tycker garanterat till de bättre! PS! Om ni undrar vart jag har köpt allt det nya så kan ni gå in på mitt gamla inlägg HÄR där jag har länkat vart allting kommer ifrån! ♥

32 kommentarer

 1. Så lekkert!
  Hvor er bordet fra? Fant det ikke i tidligere innlegg…
  🙂

  1. Kasenberg.

   1. bordet är sååå fint! Vilka mått är det på det?

 2. Diana Lamadre.se

  Oj vad fint!!

  Vill också uppdatera mitt hem!

  // http://lamadre.se

 3. Det nya fungerar inte helt för min del. Lampan är top notch och jag gillar verkligen mattan, men jag tycker inte att den fungerar med puffen och kuddarna. När det gäller kuddarna så hade jag valt enfärgade där man plockar upp färgerna i mattan. Fåtöljen är jättefin men jag skulle ha lämnat den clean, dvs utan kudden (jag har dessutom svårt för inredningsdetaljer med statements). Jag tycker att de tidigare golvsidade gardinerna var mycket snyggare. Det som stör intrycket mest för mig är dock dörren, jag har svårt för den typen av dörrar.

  Rekommendation: Se till så att inmatningsfältet för mailadress är kodat så att adekvata tangenter visas default.

  1. Hej 🙂 dörren gillar jag heller inte men tyvärr inget jag får byta ut (tror jag?)
   Fåtöljen såg ensam ut utan kudden så tyckte den behövde lite vitt eftersom att resterande av rummet är vitt, annars blir det helt plötsligt en rosa fåtölj mitt i allt! Sen hade jag faktiskt beställt långa gardiner men fick korta ;P men när jag väl testade tyckte jag de såg bra ut + hundarna kissar alltid på dom så nu slipper dom bli tvättade 180 ggr

   1. Anonym

    Du kan byta ut dörren men du får spara den gamla och ställa tillbaka den om ni ska flytta.

   2. En dörr är ju bara att haka av, och sedan kan man ju ställa undan denna i något förråd för att sen sätta tillbaka när man flyttar.

    När det gäller fåtöljen så var väl lite idén att bryta av från det vita? Men jag förstår dig, jag är inte heller helt redo att lämna det vita.

    Ah, då förstår jag helt klart att du föredrog de kortare gardinerna. Jag har också hund men han är en stor kille nu så här hemma är gardinerna trygga.

 4. Karolina

  Behöver du inte skriva ut att inlägget är sponsrat/i samarbete med Ellos, eller hur funkar de där reglerna egentligen?

  1. De är absolut inte sponsrat eller i samarbete med ellos 🙂

 5. Anna Köhler

  så snyggt det blev Dessie 🙂

  http://nouw.com/mammatill3pojkar
  har startat en egen blogg nu 🙂

 6. Josephine

  mattan är jättefin men byt ut kuddarna till enfärgade rosa som färgen i mattan. Och gamla gardinerna var tyvärr snyggare för fönstret men förstår att tanken är att färgen ska gå med mattan.

 7. Hade bytt ut dörren mot en vit, kostar typ 500kr på bauhaus, stor förbättring.
  Definitivt kört på långa gardiner, känns lite tomt överlag….vet inte om det är sofforna o mattan i ett hörn som gör det….kan du inte breda ut allt lite mer

 8. jätte fint ,gillar mattan ♥️kolla gärna in min blogg om smink och skönhet http://m.nouw.com/Lyckan

 9. Nja jag tycker inte det känns helt bra. Soffgruppen är för inklämd i hörnet. Tavlorna hänger dels för högt i förhållande till möblerna och för långt ifrån varandra. Prada tavlan borde hänga centrerad över soffan. Kuddarna i sofforna ser pluttiga ut och ensamma, lägg till fler enfärgade kuddar så blir det finare. Gardinerna är för korta. Men helt rätt tänkt att lägga till mer färg ☺

  1. De är inte jag som hängt upp tavlorna å inget jag tänker ändra heller med 100 hål i väggarna sen är Prada tavlan mer centrerad men soffan står lite längre ut än va den ska va 🙂

 10. Kan fortfarande inte se dina bilder på bloggen eller din header :/ lite tråkigt.. Vet inte om det beror på windows 10?

  1. Nicolas Jonasson

   Hej Tina vilken webbläsare använder du?

   1. Google Chrome, har dock testat internet explorer och safari funkar inte med dom heller. Var efter nya designen som det började strula.

 11. Älskar mattan!!

 12. Sjukt fint bord och tavlor 😀

  http://ninnidot.blogg.se

 13. Isabelle

  Superfint! Men jag tycker att du borde måla dörren vit 🙂

 14. Låter inte så bra att hundarna kissar på gardinerna?! En hund som mår bra kissar inte inne.. okej om valpen gör det men inte att den andra gör det

 15. Hej! Roligt att du vågar testa lägga in lite färg i inredningen.

  Tycker dock som många andra att det var finare med hellånga gardiner, och att du borde plocka någon färg ifrån din matta till några enfärgade regäla kuddar i soffan.
  Sen undrar jag om du har testat ställa dina soffor mitt emot varandra, mitt på golvet? Allså ingen soffa tryckt mot någon vägg. Hoppas du förstår hur jag menar. Tror det hade fått rummet att kännas mer ”fyllt” men ändå luftigt.

 16. Grym potential med så fina saker, men några quickfixes. Mattan är för liten. Den är jättefin, men hade sett snyggare ut med en större. Häng tavlorna närmare varann plus lägre, kompletterna gärna med fler i olika storlekar för snygg tavelvägg. Vill även tipsa om en skena i taket för gardinerna och kirschkrokar, och självklart gardiner till golvet (som är strukna). Blir genast lyxigt och höjer rummets mysfaktor 100 ggr. Känns mer ombonat, tillsammans med fler enfärgade kuddar 🙂 tycker även att du ska byta plats på lampan o fåtöljen för att få en mer naturlig sittplats, ingen sitter väl bredvid tvn? Så kan du ställa den fina diamantlampan på bordet. med all välmening, kram

 17. Jättefint, men som sagt längre gardiner för tusan! ! Och enfärgade kuddar i soffan 🙂

 18. Hej du! 🙂 Superfint med lite färg! Älskar mattan! Men skulle som andra skriver flyttat ut soffgrupper mer i rummet, detta skulle göra mycket för rummet. Hänga tavlorna mer så det passar er, de sitter för högt upp! Långa gardiner!! Förstår dock problemet med hund som kissar på dem, har lika med min jrt. :/ MER kuddar! Massa kuddar! Tips tips! Testa! Puss på dig

 19. ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

  Älskar den nya mattan! 🙂

 20. Gud vad gnälliga folk är. Tycker det blev jättefint, hade satt lampan i hörnet vid soffan istället, men det är en smaksak. Blev själv sugen på rosa fåtöljen, om inte fästmannen var så anti-rosa. Aja, söt var den i alla fall. Brukar inte gilla missonis färger och tyg, men det var väldigt fint här. 🙂 hundar som kissar på gardinerna låter dock rätt jobbigt, hade aldrig orkat med det…

 21. Carolina

  Sofforna mitt emot varandra som några påpekat, samt långa gardiner och tavlorna lite längre ner skulle skapa en mycket mer harmonisk känsla i rummet. Lite mer kuddar i sofforna hade vart ursnyggt också! Annars älskar jag tänket med de varma färgerna, mysigt!

 22. Du borde möblera om, ställ sofforna mitt i rummet, mot varandra.. Nu ser rummet så oerhört tomt ut när du har möblerat längst väggarna, våga flytta ut sofforna!! 🙂

 23. fin matta var är den köpt?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *