THAILAND 2015

thorbwajcDSC04133DSC04228DSC04227DSC04208DSC04202DSC04163DSC04137DSC04136DSC04097DSC03552

Nu kör vi en #ThrowbackThursday från när jag & min lilla familj var i Thailand i februari. Det var en av dom bästa resorna i mitt liv, helt klart! Första utomlandsresan med Simon, och första utomlandsresan med Theodore. ♥

… Jag hade inte flygit på ca 5 år innan den resan. (och ja, vi valde att boka en resa 12 timmar bort för att om jag skulle ”riskera” att flyga igen skulle det vara värt det!) Jag var/är ju så otroligt flygrädd. Jag och Simon hade pratat om att åka utomlands men jag visste att jag inte skulle våga. Men tillslut blev både han och jag så himla trött på den här kylan och äckliga snöovädret att vi spontan bokade det på kvällen samma dag. Vi kollade efter resor till Thailand och efter 20 mins sökande hittade vi den perfekta. Men när vi skulle betala den blev det något fel på banken så det blev ingen resa.. Trodde Simon. Morgonen efter så försökte jag boka på nytt och det funkade, så jag överraskade honom på morgonen och sa ”Vi reser till Thailand om två veckor” lyckan och nervositeten minns jag fortfarande.. Jag var så glad & spänd, men samtidigt så nervös inför flygresan. Kommer jag klara det? Tänk om jag hoppar av planet och vi loosar en dyr semester??

Men jag gick till läkaren och fick utskrivet 25mg Oxcasand, och TACK min läkare, det räddade mig. Vi kom iväg, hur bra som helst. Både jag och Theodore sov heeeela resan 🙂 När vi kom fram till Thailand så njöt vi av 30 graders värme, jag läste vid poolen, badade och lekte med Theo, vi åt goda middagar, tog härliga promenader på stranden, och sen fyllde ju Theodore hela 1 år i Thailand också. Åh <3 Saknar det, önskar man kunde spola tillbaka tiden! ♥

12 kommentarer

 1. Men Desiree snälla! Kan du nu äntligen börja minska storleken på dina bilder! Du har 6000x4000px storlek på bilderna!!! Fattaar du att det tar en evighet att ladda din blogg och jag (som andra) har bett dig minska storleken så man kan läsa din blogg. Jag slutar läsa den NU tills du fixar dethär. När det är frågan om att lägga upp bilder på en blogg i nätet så räcker det med HÖGST 1000px (snälla, helst 600x800px). Jag fattar att du inte vet om sånhära saker men snälla, nu när man har sagt åt dig tusen gånger. Inte undra på att du inte får upp videon och nåt när dina inställningar är mot rumpan på din kamera. Du är inte en proffs fotograf och tar kort bara til nätet, så snälla… PS. Kolla att resolutionen är 72dpi, nu har du 350dpi som är helt åt rövhålet för mycket!

  Sista gången jag nämner dethär!

  1. Jag fattar att du inte jobbar med sånhära saker men snälla för helsike när man försöker hjälpa dig att förbättra din blogg så lyssna, even for once!!

   1. Chilla det va bara detta inlägg jag inte ändrat bildstorleken för jag satt med andra projekt på PH 🙂

   2. Men bra… Be hjälp av professionella om du har problem med design/bild/web saker..

 2. Men Desiree snälla! Kan du nu äntligen börja minska storleken på dina bilder! Du har 6000x4000px storlek på bilderna!!! Fattaar du att det tar en evighet att ladda din blogg och jag (som andra) har bett dig minska storleken så man kan läsa din blogg. Jag slutar läsa den NU tills du fixar dethär. När det är frågan om att lägga upp bilder på en blogg i nätet så räcker det med HÖGST 1000px (snälla, helst 600x800px). Jag fattar att du inte vet om sånhära saker men snälla, nu när man har sagt åt dig tusen gånger. Inte undra på att du inte får upp videon och nåt när dina inställningar är mot rumpan på din kamera. Du är inte en proffs fotograf och tar kort bara til nätet, så snälla… PS. Kolla att resolutionen är 72dpi, nu har du 350dpi som är helt åt rövhålet för mycket!

  Sista gången jag nämner dethär!

  1. Jag fattar att du inte jobbar med sånhära saker men snälla för helsike när man försöker hjälpa dig att förbättra din blogg så lyssna, even for once!!

   1. Chilla det va bara detta inlägg jag inte ändrat bildstorleken för jag satt med andra projekt på PH 🙂

   2. Men bra… Be hjälp av professionella om du har problem med design/bild/web saker..

 3. Ett tips är att ladda ner photoscape (gratis och otroligt lätt redigeringsprogram) om du vill ändra storleken på bilderna 🙂 det gör alltid jag! ^^

  När jag ser dessa bilder längtar jag ännu mer tills jag och killen ska till Bulgarien nästa sommar, det kommer bli så roligt att åka tillbaka dit igen efter 10 år (nästa sommar är det 10 år sedan jag var där sist haha) <3

 4. Ett tips är att ladda ner photoscape (gratis och otroligt lätt redigeringsprogram) om du vill ändra storleken på bilderna 🙂 det gör alltid jag! ^^

  När jag ser dessa bilder längtar jag ännu mer tills jag och killen ska till Bulgarien nästa sommar, det kommer bli så roligt att åka tillbaka dit igen efter 10 år (nästa sommar är det 10 år sedan jag var där sist haha) <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *