#WCW

WCW


Oj vad veckorna går fort, håller ni inte med mig? 😉 Nu är det redan onsdag igen och dags för #WomanCrushWednesday ♥

Rosie-Huntington-Whiteley-Denim--Denim-Outfit

rosie-huntington-whiteley-tom-ford-autumn-winter-2015-womenswear-collection-presentation-in-los-angeles_2

012

RosieHuntingtonWhiteley_1

rosie-huntington-whiteley-casual-style-out-in-nyc-june-2015_1

Rosie Huntington-whiteley ♥ Rosie är en 26 årig VS modell & även skådespelerska, hon har bland annat varit med i Transformers. Första gången jag upptäckte henne var faktiskt i den filmen, och då började jag kolla på bilder på henne och inspireras. Hur jäkla snygg är inte denna kvinna?! Hon är nog den vackraste personen jag sett! Och hennes klädstil då! Jag ÄLSKAR alla hennes outfit, hon är en tjej som verkligen vet hur man kan klä sig! Om jag har dåliga dagar och inte vet vad jag ska ha på mig, tar jag alltid lite inspiration från henne genom att googla bilder (hehe) Ni vet mina svarta mocka Isabel Marant stövlar jag har? Dom blev jag inspirerade från henne att köpa. 🙂 Inspirationskälla deluxe!

.. Tycker verkligen att hon är värd att hyllas stilmässigt & utseendemässigt. Wow alltså.

12 kommentarer

 1. På bild nummer 3 tycker jag ni var lika lite faktiskt, du och hon. Du ær lika snygg du Dessie! 🙂

 2. På bild nummer 3 tycker jag ni var lika lite faktiskt, du och hon. Du ær lika snygg du Dessie! 🙂

 3. disqus_RPq3c1SrMX

  Visst är det bra att hylla människor, men är det inte bättre att hylla vad de gör och inte så mycket om det ytliga? Utseende betyder ingenting ju.

  1. Förra gången hyllade jag Marwa Karim för att hon jobbar mot mobbning och hjälper många unga tjejer. Denna gång ville jag hylla någon jag inspireras av utseende & stilmässigt. Utseende betyder ingenting nä, men man kan väl fortfarande tycka någon är snygg eller ?

 4. disqus_RPq3c1SrMX

  Visst är det bra att hylla människor, men är det inte bättre att hylla vad de gör och inte så mycket om det ytliga? Utseende betyder ingenting ju.

  1. Förra gången hyllade jag Marwa Karim för att hon jobbar mot mobbning och hjälper många unga tjejer. Denna gång ville jag hylla någon jag inspireras av utseende & stilmässigt. Utseende betyder ingenting nä, men man kan väl fortfarande tycka någon är snygg eller ?

 5. Alltså jag tycker verkligen att ni är SÅ lika!!

 6. Alltså jag tycker verkligen att ni är SÅ lika!!

 7. Oj vad mager!

 8. Oj vad mager!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *