SVENSKA SUSHIKÖKET

sssqsweesasssssssv

God morgon! Vi håller just nu på att äta frukost och jag passar på att blogga lite snabbt innan vi lämnar Theodore på föris. ♥ Sen är det dags för jobb. Theo har inte varit på förskolan sen i fredags, så hoppas att det går bra att lämna honom idag så jag slipper böla massor (igen..)

Förresten, igår så var hela familjen och åt lunch på Svenska Sushiköket, har ni hört talas om det? Det ligger ute i västberga hållet. Har hört så himla mycket om det stället, alla har sagt att det är den bästa sushin där. Men blev något besviken, den var inte äcklig eller så, absolut inte. Den var faktiskt god och väldigt fint gjord (kolla på bilden upptill) men jag trodde att det skulle vara något mer speciellt med sushin, att den skulle vara lite annorlunda men det var mer en vanlig sushi fast med en finare servering. Lite trist.. Men om jag ska vara ärlig så har jag tappat smaken för sushi litegrann, jag åt det så himla mycket förut att jag tröttnade helt ärligt!  Nu gillar jag mer cripsy maki sushi, har ni ätit det? Det är såååå gott. Det smakar lite som att hela sushin blivit ”friterad” på nå vis haha. Låter skumt, men är sjukt gott.. Aja, nu babblar jag på som vanligt.

Ha en fin dag allesammans, vi hörs lite senare!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *