NO MAKEUP VS WITH MAKEUP

IMG_5224.JPG

Visst är det ändå stor skillnad på när jag är helt osminkad och sminkad? Ändå så har jag bara concealer + puder och ögonbrynsskugga på mig. Men jag ser ju ändå likadan ut fast med finare + mer fyllda bryn bara! Jag sminkar mig dock knappt längre. Sen jag opererade min näsa så har jag blivit så mycket mer trygg i att gå osminkad. Förut var det alltid att jag måste försöka göra massor med fokus på ögon + läppar för att näsan skulle ”försvinna” lite. Men nu äääälskar jag min nya näsa och känner mig då alltså mer trygg med att inte behöva fixa massor runt ögonen osv.

Visst är det underligt de där..? Hur man kan vara så onöjd med en sak och sen få fixa till den och äntligen känna sig nöjd med sitt utseende. Men det var ju så, näsan tog ju upp allt fokus och därför kände jag mig inte nöjd. Folk tror typ att bara för att man ändrat något på sitt utseende är man ”född” till att operera sig och kommer ändra allt i sitt utseende. Men jag är nöjd med hur jag ser ut, de ända som störde mig var näsan och pga den fixade jag även läpparna för att flytta fokus från näsan men nu väntar jag bara på att läpparna ska bli sin naturliga form igen. (Dom har blivit mycket mindre, det är kanske 20% kvar av medlet bara!) Tänk vad jag gjorde mycket bara för min näsa. Att jag gjorde läpparna, la minst 1 timme på att ändra om hela mitt utseende med smink (typ göra ögonen större osv) bara för att få bort fokuset på näsan.. Jag ogillade ju aldrig mina ögon eller läppar egentligen. Det var bara näsan jag ville flytta fokus från. Sorligt ändå. Men jag kan inte rå för att jag kände som jag gjorde, man måste acceptera varandras känslor & val och detta var mitt bästa val.

Nu är inte näsan klar ännu, utan den är fortfarande svullen eftersom att det inte har gått ett år ännu (20e februari fyller min näsa ett år!) men visst har den blivit fin och ändrats mycket sen den var ca 1 månad gammal? 🙂

1 kommentar

  1. Du är verkligen supersöt, men jag tycker inte man får kalla sig osminkad när man har fixat fransarna!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *