HOME INSPIRATION

desss_collage_hem

Matta HÄR // Fåtölj HÄR // Pall HÄR // Lampa HÄR // Vägghylla HÄR

Det här var det jag beställde hem igår. Visst blir man förvånad att JAG faktiskt beställt lite färg!? Otroligt 😉 Men jag tänkte faktiskt göra om i vårt vardagsrum. Nästan helt! Vi har ju så otroligt mycket vitt och nu vill jag våga testa på färg! Får se hur det blir när jag får hem allting, det kanske blir skitsnyggt, eller så matchar det inte alls.. Dock så har jag mycket annat jag vill göra mer för att få detta att passa in.

1. Färga/ byta sofftyg till grått.

2. Måla om våra vita väggar till gråa. (Vad tycker ni?)

3. Köpa fler missoni kuddar

Så det kommer ju ta lite tid tills vardagsrummet är klart.. 🙂 Men hoppas att de blir som jag tänkt. Nu har jag ju silver, vitt och beiget som tema. Jag vill ha guld, och grått som ”huvudtema” sen in med lite olika färger för att få det gråa mer hemtrevligt. Att ha gråa väggar är ju ändå rätt vågat, det kan ju se lite trist ut då måste man pigga upp rummet med lite färger tycker jag! Jag tänkte flytta vår vita barcelona fåtölj till sovrummet och lägga guldlampan där istället, sen på andra sidan vill jag ha den rosa fotöljen + fotpallen och lite tidningar vid sidan. Har beställt ett vitt sidobord också som jag ska ha mellan sofforna istället för vårt missoni brickbord 🙂 Åååh, vill bara göra om allt NU.

66-2744


Bordet finns HÄR.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *