MONDAY

IMG_5104.JPG

Jag & vår hund Bubba igår <3

God morgon på er, hoppas ni sovit gott? Idag är det måndag iallafall. Vi startade dagen tidigt trots att lilla T är ledig från förskolan idag. Men tidiga mornar är bäst! 🙂 T ska följa med mig på ett möte strax, sen åker vi till något lekland och busar! Idag har jag inte jättemycket att göra förutom mitt möte nu på morgonen och sen måste jag sitta vid datorn lite senare för att skicka iväg lite mail, göra lite research samt ringa några samtal. Sen får jag ju heller inte glömma att fixa klart videoblogg del 1 med svaren på era frågor. Nu har det ju typ gått en vecka, inte okej alls! Ska sköta mig bättre nästa gång (läs: tänka smartare att inte spela in en 30 min lång VB, försöka prioritera att göra en ny snabbt som fan om den första strular som den gjorde i detta fall) , i promiiiiise. ♥

4 kommentarer

  1. Kunde ingen hjälpa dig med videon!!?? Synd 🙁

    1. Jo men de blir så krångligt bara lättare göra en ny!❤️

  2. Kunde ingen hjälpa dig med videon!!?? Synd 🙁

    1. Jo men de blir så krångligt bara lättare göra en ny!❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *