Healthy delicious smoothie

smoootgiesmootgiuessmothies_dessiesmothies

Började morgonen med en jättegod nyttig smoothie imorse. Jag körde lite efter vad jag hade hemma samt vad jag var sugen på. Denna gång fick det bli en fräsch nyttig smoothie med smak av ingefära, kiwi & äpplen främst. Den blev verkligen suverän. Jag valde att ha i 2 Äpplen, 2 Kiwi, 3-4 cm Ingefära, en nypa Basilika, en banan, babyspenat och lite äppeljuice & vatten. Anledningen till att jag tog äppeljuice när jag redan har äpplen i var för att jag ville få en starkare och sötare smak av äpplen eftersom att äpplena jag köpte var så enormt gröna. Men jag tog bara jättelite i, det behövdes inte så mycket. Testa denna iallafall, tror ni kommer älska den! PS. Kan tänka mig att en skvätt citron i gör den ännu fräschare 🙂

12 kommentarer

 1. Jag är på dag 1 av att inte äta något raffinerat socker! Går ganska bra haha! Du borde börja med challenges för oss läsare det skulle vara kul! Typ health challenges!

  1. Haha åh va skoj, lycka till 🙂 Jo visst, har du några tips på typ vad för challenge som skulle va kul?

   1. Rebecka

    Kanske en rawfood vecka, eller vegan vecka! Men att du också gör det så får man mer motivation! Eller typ att du lägger ut ett träningsschema med saker du gillar att göra!! Så kan du göra så varje vecka så att läsarna känner sig mer engagerad och vill vara med!

   2. Ja vad roligt 🙂 tack för tipset, ska absolut göra en sån!

   3. Rebecka

    Eller typ ”en månad utan socker med dessie” för det är alltid roligare att göra saker om man känner att man gör det med andra! 🙂

 2. Jag är på dag 1 av att inte äta något raffinerat socker! Går ganska bra haha! Du borde börja med challenges för oss läsare det skulle vara kul! Typ health challenges!

  1. Haha åh va skoj, lycka till 🙂 Jo visst, har du några tips på typ vad för challenge som skulle va kul?

   1. Rebecka

    Kanske en rawfood vecka, eller vegan vecka! Men att du också gör det så får man mer motivation! Eller typ att du lägger ut ett träningsschema med saker du gillar att göra!! Så kan du göra så varje vecka så att läsarna känner sig mer engagerad och vill vara med!

   2. Ja vad roligt 🙂 tack för tipset, ska absolut göra en sån!

   3. Rebecka

    Eller typ ”en månad utan socker med dessie” för det är alltid roligare att göra saker om man känner att man gör det med andra! 🙂

 3. Tn

 4. Tn

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *