Smoothies

  
Hej på er! 🙂 Haft en bra dag hittills? Bra! Jag har haft en lugn morgon + förmiddag. Haft lite småsaker att fixa, bland annat hämtat mitt bankomatkort som jag glömt hos min bror (yes, jag är supersmart!) sen har jag handlat och planerat inför resan samt hunnit packa lite. Imorgon drar jag ju till Norge på spa med mina nya kollegor, spännande! Jag och Caroline Roxy åker dit tillsammans, tur så jag slipper flyga själv hehe! Jag ska ju flyga utan medicinen imorgon eftersom att det går så snabbt.. Är lite nervös men det ska nog gå bra. Lika bra att börja vänja sig utan den. Men mer om det senare ikväll!

Började morgonen med en god nyttig smoothie med ingefära, kiwi och banan. Så smarrigt! 🙂 Har verkligen blivit ett smoothie freak (igen) vill ni att jag ska börja fota + lägga upp receptet på dom? Har inte alls tänkt på det eftersom att det är min dagliga rutin mera, men sen kom jag ju på att det kan vara kul med smoothie inspiration här i bloggen om ni vill det? Finns ju så många olika goda nyttiga smoothies! 😉 kolla bara på bilden ovan, visst ser de gott ut? Man blir ju taggad på att äta nyttigt ovh göra smoothies varje dag när man ser dom! 🙂 Det kallar jag inspiration!

14 kommentarer

 1. Ja! Snälla gör det! Ingredienser och hur du gör!

 2. Ja! Snälla gör det! Ingredienser och hur du gör!

  1. Okej ska göra de då 🙂 vad kul! kram

 3. Felicia Hedlund

  Kul idé!
  Jag kan tycka att du borde lära dig att skriva de/det/dem (inte dom) vid rätt tillfälle… Lite jobbigt att läsa en text full av särskrivningar, grammatiska fel och felstavningar. Ett tips bara….

  1. Tur att du inte är tvingad och läsa dessies blogg då, du kan lämna den här ”familjen” när som helst. Inget negativitet in this space.

  2. Är du helt bränd eller? Sjukaste jag hört.

 4. Felicia Hedlund

  Kul idé!
  Jag kan tycka att du borde lära dig att skriva de/det/dem (inte dom) vid rätt tillfälle… Lite jobbigt att läsa en text full av särskrivningar, grammatiska fel och felstavningar. Ett tips bara….

  1. Tur att du inte är tvingad och läsa dessies blogg då, du kan lämna den här ”familjen” när som helst. Inget negativitet in this space.

  2. Är du helt bränd eller? Sjukaste jag hört.

 5. Men gaaaaad dina snaps med Theo är ju för söta ,när han kramade dig blev jag så glad!!förresten vad sa du när han kom,lät som du sa broooootha haha!!kram

  1. hahaha jag sa de men jag drev haha! jaaa han är världens gulligaste <3

 6. Men gaaaaad dina snaps med Theo är ju för söta ,när han kramade dig blev jag så glad!!förresten vad sa du när han kom,lät som du sa broooootha haha!!kram

  1. hahaha jag sa de men jag drev haha! jaaa han är världens gulligaste <3

 7. Anna Köhler

  vad heter du på snapchat

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *