#WCW

giphy

Tänkte köra en ny kategori här på bloggen , Women Crush Wednesday! Jag kommer alltså varje onsdag att lägga upp en kvinna här på bloggen som jag blir inspirerad utav som förhoppningsvis kan inspirera er med! ♥

#WCW

Den första kvinnan som är min #womencrush är Marwa Karim. Marwa är en 19 årig tjej som blivit utsatt för mobbning i tio år. Istället för att välja döden så valde hon livet. Idag är hon starkare än någonsin och driver en utav Sveriges största bloggar där hon inspirerar och hjälper andra människor i samma situation, inte nog med det så driver hon också ett eget föreläsningsprojekt om mobbning. Starkare kvinna får man leta efter. Jag har henne på facebook och läser ofta hennes inlägg. Något som hon också brinner starkt för är att jobba mot rasism. Det här är en klok, smart ung kvinna som nog är en förebild för alla. ♥

Till dig Marwa: Fortsätt kämpa med det du gör. Sluta aldrig. Jag önskar att de fanns fler som dig. Du är så jävla smart och dina inlägg är alltid så grymt jäkla bra skrivna. Tack för att du delar med dig. Läs Marwas blogg HÄR. ♥

1623661_4355653905530_7239948497668257526_n

2 kommentarer

  1. Insåg just att hon är från samma Stad som mig haha 🙂

  2. Du borde läsa Mona valters blogg. Riktigt stark kvinna som får utstå mycket skit.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *