PICTURE FROM DINNER

no_makeup

90 % naturliga jag. 10% Går åt mina fransar som jag har hehe.

Nu när jag är i solen så märker jag hur min hy bara blir bättre och bättre. Något som däremot bara syns mer och mer är mina fräknar. Visst det är gulligt osv. Men jag har ju fräknar i hela ansiktet, och jag trivs inte med det, det får mig typ att se äldre ut? Men så är de ju, för yngre har ju oftast ”slät hy” och min är ju helt fräknig. Kan inte någon komma på ett instagram-filter snart så man kan gå runt med det IRL, dom är ju så snygga haha.. Där döljer jag fräknarna rätt bra. 😛

Nu ska jag gå upp på hotellrummet igen, och det betyder att jag inte kommer blogga mer ikväll (förmodligen) om INTE jag lyckas ladda upp någon enstaka bild då kanske de kommer upp ett inlägg till. Men så länge kan ni ju gärna kommentera vad ni vill att jag ska blogga om här? Det är lite svårt att hitta inspiration (tror jag?) när vi bara ligger och slappar haha! 😉

14 kommentarer

 1. Men du ar ju en av Sveriges toppbloggare, sager du sjalv. Efter sa har manga ar pa toppen sa borde val ett proffs som du klara av detta?
  Lite tips, du har redan skrivit om dina gulliga fraknar flera ganger. Sa det behover du inte ta igen forrans nasta ar eller sa. Skriv inte om ditt utseende och din kropp pa ett tag. Eller vaskor och pengar…….ocksa valdigt uttjatat. Skriv mer politiskt, du som ar feminist! Ta upp intressanta amnen, visa din intelligens, tala om dina asikter. Utveckla dig sjalv. Utseende, kropp ock vaskor ar inget av substans. Gor detta sa kommer du fa en blogg som talar till en bredare publik.

  1. Ja varför inte ta upp att ni vill hjälpa is krigare i Sverige? Som utför fruktansvärda handlingar utomlands mot kvinnor. Jävla hyckleri är fi.

 2. Men du ar ju en av Sveriges toppbloggare, sager du sjalv. Efter sa har manga ar pa toppen sa borde val ett proffs som du klara av detta?
  Lite tips, du har redan skrivit om dina gulliga fraknar flera ganger. Sa det behover du inte ta igen forrans nasta ar eller sa. Skriv inte om ditt utseende och din kropp pa ett tag. Eller vaskor och pengar…….ocksa valdigt uttjatat. Skriv mer politiskt, du som ar feminist! Ta upp intressanta amnen, visa din intelligens, tala om dina asikter. Utveckla dig sjalv. Utseende, kropp ock vaskor ar inget av substans. Gor detta sa kommer du fa en blogg som talar till en bredare publik.

  1. Ja varför inte ta upp att ni vill hjälpa is krigare i Sverige? Som utför fruktansvärda handlingar utomlands mot kvinnor. Jävla hyckleri är fi.

 3. du glömde håret, läpparna och näsan.

 4. du glömde håret, läpparna och näsan.

 5. Jag förstår inte varför du alltid måste påpeka att du går utan smink. Känns som att du är osäker på dig själv då.
  Vilket du inte har någon anledning alls till att vara.

 6. Jag förstår inte varför du alltid måste påpeka att du går utan smink. Känns som att du är osäker på dig själv då.
  Vilket du inte har någon anledning alls till att vara.

 7. Vi har förstått att du älskar och gå osminkad och att du inte använder smink. Du har skrivit det i typ varannat inlägg. Man får läsa samma sak om och om igen. Det är inte 8onde underverket att en brud inte använder smink. Men med dina inlägg låter det som att de är det du vill framställa för att du inte sminkar dig ofta? Sen är de ju inte 10% fake. Du glömde läpparna näsan och håret. De är väll typ ögonfärgen ögonbrynen och huden som inte har ändrats i ditt ansikte.

 8. Vi har förstått att du älskar och gå osminkad och att du inte använder smink. Du har skrivit det i typ varannat inlägg. Man får läsa samma sak om och om igen. Det är inte 8onde underverket att en brud inte använder smink. Men med dina inlägg låter det som att de är det du vill framställa för att du inte sminkar dig ofta? Sen är de ju inte 10% fake. Du glömde läpparna näsan och håret. De är väll typ ögonfärgen ögonbrynen och huden som inte har ändrats i ditt ansikte.

 9. disqus_RPq3c1SrMX

  Löshår, färgat hår, lösfransar, naglarna, läpparna, näsan är knappast bara 10% naturligt. Tror du menar osminkad bortsett från färgade ögonfransar?

  1. har min naturliga hårfärg, har inga lösnaglar.

 10. disqus_RPq3c1SrMX

  Löshår, färgat hår, lösfransar, naglarna, läpparna, näsan är knappast bara 10% naturligt. Tror du menar osminkad bortsett från färgade ögonfransar?

  1. har min naturliga hårfärg, har inga lösnaglar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *