BEACHOUTFIT

grekland_Dess

Skal/väska HÄR // Bikini HÄR // Skor HÄR // Shorts HÄR // Brillor HÄR

Gjorde ett litet collage på vad jag vill ha med/på mig till/i Grekland! Jag beställde bland annat ett par nya Levis shorts, men mörka den här gången. Hoppas jag hinner få dom innan jag åker, men beställde express bud så dom lär komma innan jag åker! ♥ Älskade solbrillorna och en lilla iphone väskan också. Det är faktiskt ett skal/väska på samma gång, hur fiffigt? Skulle passa så bra till bikinin och sen på stranden liksom BAM en hel beach outfit har vi här! ♥ 😉 Jag beställde faktiskt skalet också, men den kostade bara 149 kr, så tyckte absolut att den också skulle få följa med till Grekland.

Åh tänk… snart är jag i värmen med min älskade son och mamma 🙂 Tänk att jag inte hade flugit på 5 år, sen tacke vare att jag fick lugnande av min läkare har jag besökt Thailand, Turkiet och nu Grekland inom loppet av ett halvår. Min läkare räddade mig, taaaaack!

2 kommentarer

  1. Älskade skalet! Tyvärr finns det inte alltid lika fina/roliga skal till samsung som till iPhone. Vart i Grekland ska ni åka?

  2. Älskade skalet! Tyvärr finns det inte alltid lika fina/roliga skal till samsung som till iPhone. Vart i Grekland ska ni åka?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *