Det här gjorde min dag!

DSC05741

Hej på er, hoppas ni mår bättre än mig.

Jag är fortfarande sjuk, men mår iallafall snäppet bättre än igår. Men kroppen gör fortfarande ont. Men shit igår var det helt sjukt.. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Men Simon sa att jag var kokhet. Men för mig kändes det som om jag stod utomhus mitt i vintern utan kläder. Jag sov ungefär hela dagen igår, vaknade upp någon enstaka gång och trodde att jag såg saker (pratade + såg saker i sömnen) tror det hade med att min kropp var så ostabil igår. Kommer inte ens ihåg vad jag skrev igår på bloggen, så borta var jag igår. Sjukt! Men idag är jag lite piggare, men istället svettas jag hela tiden. Men det är väl bättre än att frysa.

Fick iallafall ett ”paket” utanför dörren vilket gjorde mig lite gladare och piggare iallafall! TACK så mycket Maybelline & L’Oréal! ♥

Jag fick en MASSA fina läppglans som kommer passa fint fint nu i sommar. Sen fick jag även en massa läckra nagellack, två mascaror och ögonskuggor i dom perfekta färgerna! I nude färger, vilket jag passar bäst i också!

Det jag blev mest nyfiken på var den nya mascaran från Loreal. ”False lash superstar” den har två borstar. Nr 1 Volymgivande primer och Nr 2 Är en slags push-up mascara som ger färg. Det ska ge dubbelt effekt från en vanlig mascara. Så den ska jag testa så fort jag blir frisk!

bild1bild2bild3bild4bild5bild6bild7bild8bild9bild10DSC05766DSC05767

Dom här tre glansen var mina favoriter. Nagellacket som ligger framme var också favoriten bland alla nagellack. Sen blev jag nog gladast över skuggorna från Maybelline.

2 kommentarer

  1. Maria Wiren

    Svettas gör du för att kroppstemperaturen sänks (efter en feber exempelvis som du säkert haft) vilket är ett gott friskhetstecken.

    1. Men har inte haft feber :/ iallafall inte på vår temp..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *