webbshops favoriter

Lite inspiration på webbshops favoriter just nu, tycker att nelly har så himla mycket fint jämt! Gillar leopard setet och de svarta spetsshortsen extra mycket så fina till sommaren! Se mer här

Skärmavbild 2015-04-21 kl. 23.14.06

1. här  2. här  3. här  4. här  5. här  6. här  7. här 

1 kommentar

  1. kan du snälla svara på denna frågan bara , har lite konstruktiv kritik gällande den här reklamen / sponsringen. ingen av dina läsare är så blåst så att den inte förstår att det inte har med reklam att göra ;P så varför måste ” du ” alltid skriva ut som att du älskar dessa produkter? räcker det inte att skriva : i samarbete med xxxxxxxx så finns dessa kläder tillgängliga på dessa sidor, med si och så mycket i rabatt? det hade känts så mer trovärdigt, än att precis som alla andra storbloggerskor alltid överdriva om hur otroligt fantastiskt plagget är, när inlägget under kanske handlar om något jättesmärtsamt ( jämför med paow just nu så direkt vid sin blindtarmsoperation tipsade om fina underbara vackra kläder som var helt fantastiskt underbara att ha till den vackra fina stranden, bla bla bla ) man märker ju att ni har någon som skriver detta åt er, att det inte är era egna ord. det är helt ok att ni behöver tjäna pengar men man kan väl anpassa reklamen därefter, eller åtminsone vara mera ärlig gällande den? vi förstår ju ändå i slutändan att det är tips pga en reklam / spons / mm, som det skrivs….. kramar / http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *