Tips på smycken för hela familjen♥

Tänkte tipsa er om en jättebra hemsida som har smycken för hela familjen.♥  Dom har massa fina barnsmycken, snygga klockor, armband, halsband, förlovningsringar, dom har ALLT! Dom har dessutom blandade märken + deras egna märken på hemsidan. Bland annat så har dom Blondinbellas smycken, TRIWA och bland annat dom populära Daniel Wellington klockorna!

Jag beställde hem lite till familjen nyss 🙂 Kunde inte låta bli! Till mig köpte jag ett armband och en klocka i Rosé. Så fina! Tänkte matcha dom tillsammans nu i sommar till fina sommaroutfits!

Sen beställde jag ett personligt skyddshalsband till Theodore. Fast med hans namn såklart 🙂 Och till sist, men inte minst beställde jag ett fint armband till Simon i läder. Det är också personligt med hans namn på.

Så om ni letar bra födelsedagspresenter eller något så är det ju perfekt att ge bort ett fint smycke och då är den här hemsidan perfekt som har allt ju! 🙂 http://www.safira.se/

jewler


Ni hittar smyckerna HÄR!

3 kommentarer

  1. Hej! Vill bara säga att du tappar ännu en läsare nu, din blogg har verkligen nått botten. Tack å hej!

    1. +1 ! uppdateras aldrig längre och när det väl gör det så är det bara reklam, otroligt trött på det… tack och hej för mig med!

      1. Håller med, om det är bara redan tre Personer som skrivit det så oj så många det måste finnas där ute som tänker samma. Hon kommer verkligen tappa Många läsare detta året om hon håller på så.. Synd men sant.. Kissie håller bättre uppdatering jag som aldrig har läst hennes utan dessies men fick ta och byta nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *