The story about me and Simon

desssiii

Det var någon gång i maj. Sommaren var här.. Varma vindar, kalla drinkar på båtar. Livet var underbart. Jag var hyfsat ”ny-singel” och sårbar, men på något sätt ändå glad över att vara fri och letade efter nya äventyr. Jag hade precis, några månader innan, släppt mig fri från ett hemskt förhållande. Ett förhållande med mörka mörka kapitel, som jag aldrig vill höra om igen.

Det tog mig ett år, att komma ur det hemska förhållandet på 1,5 år. Så dom första 6 månaderna var det okej (jag var dock aldrig kär.) men sen höll han mig fast i ytligare ett år, och under hela det året kämpade jag med att bli fri. Men på den här bilden, var jag äntligen fri.

Den här bilden togs samma dag som jag och Simon för första gången såg varandra på ett sätt som inte vänner gör. Vi såg mer än så i varandra. Vi hade pratat lite i baren som han ägde. Jag hade ingen aning om att han ägde den. Jag trodde bara han var en kille som brukade sitta där för att han kände bartendern. Jag såg ju aldrig Simon jobba där, utan han satt bara tyst, pratade lite med bartendern ibland, men mesta dels så kollade han ner i mobilen.

Jag brukade prata med honom lite kort & ytligt när jag var där med min tjejkompis Ina. Vi gick alltid till den baren. Hon & jag. Det var vårt stammishak. Den här perioden drack jag väldigt mycket. Mitt liv gick ut på att festa. Jag hade blivit kontrollerad i 1,5 år, och inte nog med att jag bara var kontrollerad, så mådde jag även psykiskt dåligt under hela den perioden med mitt x. Jag blev inte rättvist behandlad. Så man kan säga att jag var en rätt trasig tjej på den här bilden som ni kan se ovan. Därför festade jag rätt mycket.

.. En kväll skulle vi (jag & ina) till strandbryggan med bartendern som jag kände i Simons bar. Simon hakade på och körde mig & Ina dit.

Simon är en ganska blyg kille. Han pratar inte mer än det behövs (om han inte känner personen riktigt bra då.) så han var rätt tyst under bilfärden till strandbryggan. Vi åkte dit i en svart range rover som han ägde då. Jag minns att jag blev helt chockad (men impad haha) över hans snygga bil.

När vi kom till strandbryggan så mötte vi upp några vänner till bartendern & Simon. Då fick jag  reda på hur bartendern och Simon kände varandra. Simon ägde ju baren vi alltid satt i. Vilken chock jag fick! varför sa han aldrig nått!? Tänkte jag..

Vi satt i solen på strandbryggan i ett par timmar, drack rose och lärde känna varann bättre. Vi hade riktigt kul där. Efter några timmar bestämde vi oss alla för att dra och käka någonstans. Så vi drog till Tigern (en thairestaurang på söder) där vi alla fortsatte dricka goda drinkar, åt, pratade och bara hade kul.

Jag minns att jag gick in med Ina (min bästa tjejkompis) på toaletten, och hur jag sa ”Helvete. Jag tycker Simon är så jävla fin. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har ju aldrig sett han på det här sättet innan. Varför kom det nu?”

Vi fnittrade och gick ut från toaletten. När vi kommer tillbaka till Simon & company så säger Simons killkompis att Simon tycker jag är snygg. Haha, Simon var alltså 26 år men vågade inte säga framför mig att han tyckte jag var fin, så gulligt 🙂 ♥

Simon är en sån kille som ser bra ut, men när man lär känna honom och hans personlighet kommer fram, så blir han hundra gånger snyggare. Han är väldigt blyg och som sagt, pratar inte speciellt mycket, eller visar någon alls charm till någon han inte känner. Men när man känner honom & visar sin charm.. ja, då faller man.

252601_462815190403616_306699543_n

En bild på mig och min tjejkompis från en av våra fester vi hade på hotellet scandic malmen som jag och Simon bodde på i 2 veckor under vår första tid tillsammans.

And so I did.. Jag & Simon började hänga allt mer. Det var allt från fester i hans lägenhet, till att vi bodde på hotell (scandic malmen) i TVÅ veckor tillsammans och bara hängde, festade, hånglade i timmar. Vi hade SÅ JÄVLA kul tillsammans. Helt sjukt vad han fick mig att må bra! Han fick mig att le över saker jag alltid skämts över. Han fick mig att må bra över mina skavanker. Varenda skavank jag ogillat med mig själv, berömde han. ”Du har så fina tänder. Snälla le mer! Du är så vacker när du ler!” sa han när jag låg ovanpå honom och vi skrattade över ett skämt i hans soffa. Jag som ogillar mina tänder.

Jag & Simon blev tillsammans. Vi hängde varje dag. Men jag var hemlig med Simon i början här i bloggen så ingen visste nått. Bara han & jag. Det var vår lilla hemlighet.

Anledningen till att vi var så hemliga i början var för att mitt X inbillade sig att vi fortfarande var tillsammans, han hotade mig hela tiden och jag var rädd att något skulle komma imellan mig och Simon. Därför fick ni läsare reda på att jag träffade Simon flera månader efter att vi blev tillsammans. Men som sagt.. Jag hade mina anledningar.

Simon räddade mig. Han visade mig vad kärlek var, vad kärlek betydde. Jag är så glad att jag träffade Simon. & Idag så vet jag att ALLTING händer av en mening. Mitt x innan Simon är ingen jag minns idag (jag har slängt alla minnen jag haft, hemska som bra) och inget jag heller vill minnas. Men samtidigt så ångrar jag inte att jag träffade mitt x, för hade jag aldrig träffat honom, hade jag aldrig flyttat till hornstull, och hade jag aldrig flyttat till hornstull hade jag aldrig hängt i Simons bar, och hade jag aldrig gjort det så hade jag aldrig träffat Simon och fått vår underbara son Theodore. Så på något sätt så har jag lärt mig mycket i dom hemska vägarna jag varit tvungen att gå innan jag träffade Simon. Och som sagt, allt händer av en orsak. När en dörr stängs, öppnas en annan..

Så kom ihåg det allihopa. Ödet♥

547488_444822168869585_329035074_n

Den första bilden på oss. & Idag, fyra år senare har vi en fantastisk son tillsammans♥

10 kommentarer

 1. Vilken fin historia! True love! <3

 2. Åh vad fint, blir rörd!

 3. Precis, ödet är allt!
  Men du dejtade väl någon kille innan Simon?
  Eller var de när du och Simon hade eran nedgång?

 4. Åh ni passar så bra med varandra! Så fina!

 5. Alexandra

  Åhhhhh, så fint inlägg! Ni är så söta tillsammans 🙂

 6. Dorkmind

  Gillar ni TV-serier?

  Följer ni serier som:

  Vampire diares – Salem – Supernatural – The Originals
  – Reign – iZombie – Game of Thrones?

  Kolla in detta!

  https://www.youtube.com/watch?v=TwKl5JNGxnI

 7. Söt historia, men kunde inte låta bli att skratta lite när jag läste att du blev impad av att han hade en Range Rover och av att han ägde en restaurang.. Och samma kväll säger du till Ina att du gillar honom helt plötsligt och att du inte förstår varför, haha! 😉

 8. Åh vilken fin och ärlig text! Mer av sånt 🙂

 9. Alltså helt sinnes, men du skrev precis the story of my life i detta inlägg! Exakt detta har jag gått igenom / hände mig också. Enda skillnaden är att min ex-pojkvän höll mig kvar i ett destruktivt förhållande i nästan 4 år, sedan jag träffade min nuvarande partner på ett lite annat vis, och att vi inte har barn (ännu). Annars är allt på pricken, du beskriver känslorna så bra! Och ni är jättefina tillsammans!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *