Patong

Igår besökte vi Patong. Det kändes lite som ett ”måste” nu när man är här i Thailand. Även om de är väldigt typiskt svenskt att åka dit, men kände att vi hakade på den trenden då också 😉

Det är verkligen heeelt annorlunda från Sverige. I Thailand är det liksom okej att strippa och sälja sex. Det är väldigt vanligt. Och kan säga att vi såg rätt mycket strippor igår. I Patong är de strippor vid varenda bar nästan.

Vi åkte iallafall dit på dagen och gick runt och kollade i affärer (hittade dock inget alls, förutom en liten klänning jag bytte om till där för de blev fööör varmt, hade shorts innan..) sen gick vi och åt på en mysig restaurang längst vid vattnet. Då var det lugn och knappt folk alls. Men efter någon timme så kom det huuur mycket folk som helst och alla gator var helt fulla. Speciellt Bangla road. Bangla road är typ den kändaste gatan i Phuket. Som turister kände vi att det var ett ”måste” att gå där, även om det är ganska mycket barer.

Men vi valde att stanna vid ett hyfsat lugnt ställe och ta ett glas också. (Då sov Theodore i vagnen) Var massa strippor där hehe. Det är strippor vid varenda bar där, så går inte så mycket att ”göra” åt saken haha. Men brydde mig inte så mycket egentligen, dom var jättesnälla och roliga faktiskt haha.. Men sen blev det föör mycket folk, theo vaknade dessutom så vid 21 åkte vi hem och sov..

Det var iallafall en upplevelse. SÅ himla mycket folk dock, blev typ stressad av att vara där! Kommer nog inte åka dit igen, men det kändes ändå som något man ville uppleva. Det var fullt med dragqueens också, så roligt!! 😀 Det gick bra att vara där med Theodore också, även om de är barer osv. Men det var fullt med familjer och barn där. Det är liksom så det ser ut där (med barer, strippor osv) men åker man hem i lagom tid också så är de lugnt. Men man kanske inte ska vara kvar där tills dom riktiga nattklubbarna börjar/folk börjar bli fulla osv.

patongfakepatong1smilepatong2phuketzzthai

Påväg hem med en nyvaken skrutt haha. 🙂

12 kommentarer

 1. Gud vilken snygg klänning! Tycker du skriver en grym och inspirareande blogg. Älskar att läsa och se bilder på din lilla sötnos! Jag bloggar på vi med barn och skriver om livet som mamma efter en tuff IVF behandling. Läsa gärna min blogg! 🙂 http://www.lindbergisabella.vimedbarn.se

 2. Damn vilken kropp du har!! Världens smalaste midja trots att du fått barn. Riktigt jävla impad och avis ^^

 3. Men åååååååh vilken sötnos han är!!! Var tvungen att kommentera det!!! Längtar tills jag får en egen familj! Theodore är lyckligt lottad!!

 4. Lanas modeblogg

  Så himla fin du är!

  http://www.lanas.se

 5. Har du opererat din näsa i Thailand?
  Man känner knappast igen dig.
  http://www.speedyshare.com/QA95p/patong.jpg

  1. Dum på riktigt? Hon skulle ha sett helt blåslagen ut, skulle inte gå att ta miste på om hon gjort något sånt.

  2. ?? vad är det för kommentar…är du helt obildad eller 😉

  3. Är du dum eller? Hon ser inte ens opererad ut…?

  4. Då har hon nog varit svullen, blå och legat hemma med smärta. Hon har bara varit där några dagar för fan.. Dessutom hade det nog synts ett bandage på näsan 😉

 6. Ha en trevlig semester och njut!!

  Mvh Heidi

  http://www.heippura.blogg.se

 7. Gud vad stor Theo har blivit nu, lilla sötnosen! <3
  Supersnygg klänning du har hittat förresten *.*

  http://rebbydebby.blogg.se

 8. Vilket söt liten familj! och kroppen, Damn girl! Tänkte också påmmina dig om att tävlingen du hade skulle väl avslutats i fredags?
  Håller fortfarande tummarn förstår du!
  Ha det bra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *