Äntligen!

Var uppe vid 7 imorse för att jag hade franstid kl. 09.00! Hela familjen låg och sov när jag gick hemifrån vid halv 9 haha. Mina sömntutor! Jag tycker däremot att de är skönt att gå upp tidigt och få saker gjort. Hann duscha, städa och fixa håret innan jag gick!

Var och gjorde mina fransar också. SÅ HIMLA SKÖNT. Jag gjorde ett helt nytt set den här gången. Hade ju typ inga fransar kvar eftersom att jag varit sjuk i över 1 månad och inte kunnat gå dit på ca 2 månader!  Äntligen är jag mig själv igen haha!♥ Märkte direkt hur självförtroende sjönk bara för att jag inte haft mina fransar! Orkar inte stå sminka mig och fixa med mascara så har gått runt osminkad senaste veckorna. Men nu är jag fresch igen!

Testade på en ny sorts fransmetod. 2D heter den. Det är när dom sätter två lösfransar på en ögonfrans. Resultatet blir otroligt. Det blir verkligen ”WOW effekt” runt ögonen. Det finns 3d också men jag tror inte mina fransar orkar det då jag har ganska tunna fransar. Jag blev iallafall hur nöjd som helst som vanligt! Gör BARA mina fransar hos Sweet Ambrosa till er som undrar.♥

Länk för att komma till deras hemsida för information,priser & bilder –> http://www.sweetambrosia.se/ PS! Ni får 20% rabatt om ni uppger DESSIE.

greenIMG_5414.JPG

Ni får bättre bilder sen! Men visst blev dom fina? NÖJD som vanligt♥

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *