Älskar ♡

IMG_4817.JPGIMG_4818.JPG

Älskar vårt missoni-brickbord som står mellan våra howard soffor ♡ Har köpt nya rosor också. Dock fuskade jag med dom. Det är inga riktiga rosor hihi. Men dom såg väldigt äkta ut tycker jag. Men rosor är jag sämst på ta hand om, orkar inte snitta dom varje dag så dom håller max 4-5 dagar så tycker det är så onödigt med pengar och dom är jobbiga att ta hand om så nej fick bli plastrosor på brickbordet. Dessutom så ser man dom endast från ”långt håll” så man tänker inte på att de är fake. ♡ Vad tyckte ni, ser man att dom är superfake haha?

9 kommentarer

 1. disqus_fByvwghxPb

  Sugen på att veta hur det är att leva som Svenskadopterad eller intresserad av att lära dig nya coola sminkhacks eller bara få dig ett gott skratt?
  Då är du välkommen till min blogg http://nouw.com/emelieoberg

 2. tittade just på aft.boom gud vad pinsamt det var när du ringde ditt ex haha 😛

 3. sara bäckman

  De är riktigt fina rosor 🙂

 4. Rosorna var super fina! Vart har du köpt dem? 🙂

 5. Hehe jag är en ros älskare och tyckte dom såg väldigt riktiga ut. Jätte snyggt 🙂

 6. Du har det verkligen så fint hos dig. Riktigt bra inredningssmak! Tänkte bara kolla vart du beställde dina howardsoffor?

 7. Åh! Jag är på jakt efter plastrosor till mitt bröllop, vart har du köpt dessa? :))

 8. Var har du hittat så fina plast rosor, jag lider av samma problem mina rosor lyckas alltid dö inom några dagar. Tacksam för svar, kram

 9. Fina . Vart är rosorna köpta 😮

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *