Äntligen hemma!

Så himla skönt att vara hemma. ♡ Det har varit en lång dag idag. Både för Theodore & för mig. Vi började dagen med att gå till öppna förskolan. Tycker det är så himla mysigt att vara där. Jag pratar dock inte så jättemycket med de andra föräldrarna, all sitter mest med sina barn och leker och följer dom. Det blev iallafall lek, sång & sen lunch där. Därefter var vi tvungna att åka handla saker till lägenheten (te.x lister till golvet, kul.. not!) Sen hämtade vi ut paket och sedan storhandlade vi massor med mat!

Har inte hunnit med någon jobb idag alls.. Suck. Men därför tänkte jag sitta vid datorn nu och jobba lite istället. Känns lite segt just nu då min kollega har åkt utomlands. Så vi har endast kontakt via mail & sms just nu, så blir inte lika mycket gjort då. Men när han kommer hem är det massor med möten och jobb som gäller. Vill gärna inte gå på möten utan honom, därför står allting lite halvt stilla just nu.

Vad mer då..? Jo köpte fina tulpaner med mig hem och hämtade ju ut paket. ♡ Ett av paketen innehöll mina fina ”fuck-drugs” armband som fina familjen Koroly har gjort. Dom kostar 60 kr styck & till minne av min fina vän jojje som gick bort i somras. Det är hans familj som gör dom. Pengarna går till filtar,mössor, vantar & mat som kommer att skänkas till hemlösa. Så himla fint tycker jag.♡ Beställ du också om du hatar droger och vill vara med att göra skillnad. Du kan beställa dom via @StephaniaErgati på instagram.♡

IMG_4700.JPG

9 kommentarer

 1. Vad fint ni har hemma och härligt med tulpaner! Men vad tråkigt att föräldrarna på öppna förskolan inte pratar så mycket med varandra och det måste kännas stelt?

  1. Tack! Ja de är de faktiskt

 2. *host* dubbelmoral *host*

  1. Hej jag förstår tyvärr inte vad du menar med din kommentar. Kan du utveckla den lite mer är du snäll? Hoppas du får en fin dag kära du 🙂 Kram kram!

 3. Tejasmamma.se

  Jag ska våga mig till öppna förskolan här där jag bor för första gången i morgon, dottern är 16 månader och vi har bara vart till en öppen förskola tidigare. Tycker dock inte om stämningen och känner mig obekväm eftersom att de som är där redan är så tighta att man inte har någon att prata med! Imorgon gör vi ett nytt försök i alla fall =)

  http://Tejasmamma.se

  1. Jag förstår dig känns lite halvläskigt/stelt men tänk att de bara är för dotterns skull du är där :)= ta med dig en kompis/mamma/pojkvän? det gör jag 🙂

 4. Johanna Karlsson

  Jag har försökt få kontakt med dig under din ikon ”kontakt”. Har lite viktiga frågor angående operation!! Maila mig.

 5. Tycker med det känns lite konstigt att gå dit då man inte känner någon. Däremot tycker Izabella att det är superkul!:)
  http://www.mammaslillaparla.bloggplatsen.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *