High on life

desssssse

Bjuder på världens fulaste bild. Världens tröttaste Dessie efter 1,5 timmes gympass.

Får jag skryta lite om hur bra jag mår!? Jag veeeet att det inte är särskillt populärt att vara positiv framför sina läsare (undra varför?) ah iallafall, för då mår man föör bra och det är ju aldrig okej.. Men jag tänker skryta lite ändå! För jag mår riktigt bra just nu & jag vill försöka sprida vidare den lyckan jag känner och förhoppningsvis kanske ni får lite lyckorus ni med 🙂

Jag är SÅ glad att jag kommit igång med träningen. Även om jag inte tänker sätta mål eller pusha mig själv hur ofta jag ska träna osv. så är jag glad att jag tagit mig dit och gjort mina gympass. Förra veckan tränade jag 6 dagar, den här veckan har jag hitills tränat 3 dagar. Det är riktigt bra tycker jag. Och vet ni vad det bästa är!? Jag TYCKER DET ÄR KUL!

Jag har aldrig riktigt gillat träning. Har tyckt det har varit jobbigt, aldrig kännt att jag behöver träna och sen också så hatar jag att stå på gymmet och känna att folk glor. Men nu när jag tränar så känner jag bara att jag kör min grej, även om jag ibland behöver hjälp med vissa övningar osv så känns det ändå bra & jag känner mig otroligt självständig.

Nu ska jag sluta dricka alkohol också, ska skippa vin till maten och sånt. Även om jag knappt dricker längre (max 1-2 gånger i månaden) så känner jag inte att jag behöver ens det. Känns bara onödigt och alkohol bygger ångest. Men kanske på tillställningar som tex nyår kanske jag tar ett glas champagne, men inte mer än så.

Sen är allting så rolig med Theodore också, blir så lycklig av att se hur han lär sig! På bara några veckor har han lärt sig krypa, säga ”mamma” och dricka ur nappflaskan själv. Mammas duktiga älskling <3 Han är verkligen min bästavän. Har alltid rolig med honom, längtar efter honom när jag inte är med honom. Förstår ni hur jäkla underbart det är att få sova med en liten varm skrutt som vrider sig i sängen, väcker dig genom att dra dig i håret (haha) och skratta. Min lilla buse!

.. Sen är jag också så glad över att jag gick på konsultationen idag. Blev så himla nöjd med vad jag fick höra och se. Jag lovar att skriva ett inlägg om det. Men blev riktigt lycklig av att veta att äntligen så blir det av som jag har väntat på såååå länge.

Ja.. Med andra ord, finns mycket saker som gör mig så glad och lycklig just nu. Theodore (fast han gör mig alltid lycklig, men ändå) träningen, att sätta mål på sig själv (det tycker jag om! Att tävla lite med mig själv, se hur stark jag är liksom) sen det här med näsan.. Jag mår bättre än vad jag gjort på länge faktiskt. Jag hade en period där precis efter sommaren då jag mådde dåligt. Väldigt. Och ja dom sakerna jag mådde dåligt över kommer jag aldrig kunna acceptera & gå vidare med, men jag har lärt mig på ett sätt att leva med att det är så som det är.

7 kommentarer

 1. Skönt att du mår bra och är glad! Tycker också det är tråkigt att bloggareinte skriva ut när de mår bra. Kram på dig!

 2. Cecilia Nordlöf

  Det värmer i hjärtat att du mår så bra! Helt fantastiskt av dig att du sprider vidare den känslan. Ha en underbar dag och njut av varje sekund! Kram 🙂

 3. Vilket lyckorus jag fick själv nu! 😀 Så härligt att läsa det här inlägget. Njut av livet! Kram <3

 4. Underbart att höra, blir inspirerad 🙂
  Kram på dig!

 5. Du SKA skryta om du mår bra. Det innebär att du gör det du vill med livet och att det faktiskt funkar. Kan man inte vara glad för någon som är glad så är det en själv det är något galet med. Glad för dig att du är så lycklig!

 6. Alexandra

  Åhhh vad kul att du mår så bra!

  Det där du skrev om Theodore lät lite kul, du måste nog känna igen dig i detta klippet. Är inte mamma själv men tyckte det var roligt, ”Why co-sleeping is no-sleeping”. Sök på youtube bara!

  Puss och ha det så bra! Äntligen fredag 🙂

 7. Självklart ska du kunna ”skryta” om att du mår bra, jag tror inte att det är det som folk kan reagera negativt på. Det är snarare när du skryter om andra saker som hur mycket pengar du har, eller din dyra fina bil, etc. För det är att skryta på ett helt annat sätt, och kan upplevas som att du medvetet försöker provocera dina läsare.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *