Flowers make me happy

Är jag den ända som tycker det är sjukt dyrt med blommor..? EN blomma kostar ju fan 50 kr uppåt. Finns ju inte billigare någonstans. Då är det ju EN blomma & man köper ju aldrig EN blomma utan flera stycken? Blir ju flera hundra varje gång. Sjukt dyrt! Men om man ska ha ett fint hem så.. är det vad de kostar.

Blommor gör mig lycklig. Typ. Jag mår bra av att se dom och känna lukten från dom, vi har alltid en massa blommor hemma (haha äkta wifey!) Älskar mina senaste blommor..

DSC02332

flowers

Ljusstaken bredvid blomman kommer från Åhlens, voluspa ljus från åhlens, vasen är från MIO, sen är kub ljusstaken längst ut från By Lassen.

DSC02345

9 kommentarer

 1. Varför inte skaffa vanliga planterade blommor? Billigt och bra. Livslängden är dessutom betydligt länge. Finns hur många färdiga krukor som helst dekorerade med fina stenar dylikt.

 2. Jessie West

  Jag älskar blommor. Tulpaner och rosor. Tyvärr tål jag inte blommor/växter. Och det är så fint att ha blommor på soffbordet eller köksbordet :). Jag hittade på Ebay. Konstgjorda blommor.
  Så himla fina och de ser verkligen riktiga ut. 8 st rosor för 50 kr ca. Köpte även tulpaner. Rosorna är i tyg och tulpanerna i någon slags silikon :). Nu kan jag äntligen ha blommor, haha.

 3. Du får komma till Bunches by Blomrum i Göteborg, fina blomsterbuntar till ett bra pris 🙂
  Kolla in deras instagram #bunchesbyblomrum

 4. Rekomenerar blomsterlandet! billiga buntar och bra kvalité. Blomman du har där heter krysantemum- Anastasia . En bunt med tre st kostar 50 kr där!

  1. Har dom hemsida så man kan beställa? Tack!:D

 5. Beställ Give Hope Buketten på Interflora. Den är söt och kostar inte mycket. Speciellt då 10% går till barncancerfonden. En tanke bara 🙂

 6. Är nybliven florist själv och tyckte precis som du innan, men när man fått se hur allting gått till med blommorna innan dom kommer till grosisten så förstår man varför det kostar! Sen måste ju butikerna lägga på mer för lön, hyra, blomman, oså. brukar vara gånger 3. Alltså köper man in en blomma som kostar 5 kronor, kostar den 15 kronor ut. Sen jobbar jag i Skåne och inte i Stockholm men man hör ofta att dom i stockholms innestad lägger extra för att dom har bredare kundkrets, så även om dom tar kanske gånger 5(!) så får dom det ändå sålt =)

 7. Maria nordahl

  På hötorget har dom fina rosor som dom dessutom ofta (kanske varje dag jag vet inte) säljer 2 buketter för 40 kr tror jag. Fanns massa olika men jag va bara intresserad av vita rosor så tittade inte så mycket 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *