New in my home

Här var lite av det jag köpte igår! De flesta sakerna kommer ifrån Hemtex & Åhlens. Blev dödskär i den stora vasen, så sjukt fin! Så den pryder mitt vardagsrums fönster just nu tillsammans med dom två glas ljusstakarna jag fick med mig från Åhlens igår. Vasen kommer ifrån Hemtex för er som undrar.

Sen köpte jag en lampa i koppar, men jag vet inte riktigt.. passar den in? Jag hade tänkt i huvudet att det skulle bli sjukt snyggt att bryta ifrån allt silver, men nu vet jag inte riktigt? Ge mig gärna tips på vad ni tycker! 🙂 Köpte även en ljusstake i halva silver halva koppar som jag också har i vardagsrummet nu.

Visar er den sen tillsammans med voluspa ljusen jag köpte igår också!

DSC02139DSC02141DSC02140DSC02138

9 kommentarer

 1. Felicia Hedlund

  så himla roliga inlägg nuuuuu. ÄNTLIGEN!

 2. Den vasen är grymt snygg!! Koppar passar jättebra till lägenheten men jag förstår att du tvekar lite på lampan…den är snygg men kanske inte passar helt 100%…kram

 3. Åh kan inte du blogga mycket mer om hem och inredning? Det är verkligen din grej och du har verkligen känsla för det tycker jag! Vore kul att få se mer och få tips 🙂

  1. Men åååh vad söt du e tack:D Jo de kan ja gförsöka göra!!

 4. Det är lätt att bli shoppingberoende eftersom lyckan över det man köpt vanligen inte håller mer än nån månad. Att hjälpa folk som inte ens har ett hem eller är sjuka ger mer enligt mig. Dock är det lätt att rymma in i sin egen värld när man ser all skit som pågår och det måste man ju få göra också.

 5. Den var jättefin, men jag tror att den skulle smälta in mer om du byter ut den svarta mot en vit, lite bredare lampskärm! :))

  1. Ja den jag ska köpa är vit 🙂 Tack för tipsen!!! kram

 6. Älskar tavlan! Var e den köpt?

 7. Vart har du köpt kudden? Precis en sådan jag letat efter! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *