Åh vad jag älskar mina nya soffor!

Jag är verkligen KÄR i mina nya soffor! Jag älskar dom! Det som ska fixas nu i vardagsrummet är att byta brickan till brickbordet mot en Svenskt tenn bricka, sen kanske köpa två kuddar till (har inte bestämt mig än ang det..) och byta mattan till en ny (coco har total förstört den här..)

Är iallafall så nöjd med mina soffor. Dessutom är det så skönt att ha en egen soffa för sig själv haha. Jag gillar inte att trängas i en och samma. På lördag så kommer den gamla soffan att tas bort, då kan ni få se mer helhetsbilder på vardagsrummet 🙂

dessie_soffa

31 kommentarer

 1. Dom ser underbara ut! Själv har jag nog Sveriges mest obekväma soffa, haha. Men den var billig och bra när jag köpte den. Finns nog ingen gäst som inte klagat eller hävt ur sig ”Vad fan är det här? Jag sitter på en fuckin träbit” 😛

 2. Snyggt, en anmärkning att dina tavlor hänger för högt upp.,

  1. Nej det tycker inte jag 🙂

   1. Det förstå jag att du inte gör det annars hade du inte hängt dem på deta viset. Men som sagt dem hänger för högt.

   2. Enligt dem tips man lär sig på konstskolan eller interiörer.Som sagt soffor är snyggt tavlor hänger lite för högt förhållandet hur rummet ser ut. Men det är du som bor där så klart du ska ha det som du vill.

   3. Jag har inte gått i någon sådan 🙂 precis tack.

   4. Det förstå jag att du inte har någon utbildning i den ritning, som sagt helheten ser konstig ut, soffor är finna och bordet med, ville bara ge tips att testa hänga tavlor lite lägre, det är inte höjden på taket som spelar rol, men soffor få konstig form.

   5. Jag tycker iaf att dina tavlor hänger snyggt, jag hade också hängt i den höjden haha.
    Riktigt snygg stil på inredning tycker jag att du har. 🙂

   6. Åh tack så mycket!!:)

   7. Josefine

    Om hon nu får ha det som hon vill, varför måste du ens då påpeka att du tkr de sitter för högt???

   8. Sofie S.

    Tror bara hon ville ge Dessie ett tips.

   9. Man ser ju inte ens hela rummet 😛 Det kanske är jättehögt i tak, det ser man ju inte? 🙂

  2. Helt riktig. Tavlorna hänger för högt upp och det blir därmed ”svävande tavlor”. Nu får alla ha det precis som de vill! 🙂 men rent inredningsmässigt så hänger de inte korrekt

 3. Isabella

  Så snyggt soffbord, var är det köpt?

  1. Hej , från louisehagg@instagram 🙂 kram

 4. du är min favoritbloggerska och jag hoppas att jag får träffa dig en dag . Jag och min familj brukar lband åka på en shoppingtrip till stockholm och varje gång tittar jag typ frenetiskt överallt och hoppas att jag får syn på dig , haha ja jag vet det låter sjukt, hoppas du har haft en bra dag kram <3

  1. Men åh vad underbart söt du är vännen. Hoppas vi ses nån dag <3

 5. Stilrent och snyggt! Hur lyckas du ha så rent och fint och dessutom ha ljusa soffor? Har bara en bebis på 5 månader och det ser ut som fan..babgym, babysitter, leksaker, gåstol, nallar osv och aaaaldrig i livet en ljus soffa här..hon har redan kräkt i vår mörka hahah.

  1. Åh tack 🙂 Jag är städfreak. Men han har alla sina saker i sitt rum där vi brukar leka och där får han slänga runt saker m.m sen om han leker här så plockar jag alltid bort allt direkt efter. 🙂

 6. Hej! Varför ska du byta soffbord? Du brukar ju alltid skriva att du älskar ditt marmorbord så mkt! Älskar sofforna förresten, vill själv ha likadana när jag flyttar hemifrån. Ha det bra! /Almida

  1. Är det inte brickbordet hon ska byta? Det mellan sofforna där? 🙂

   1. Almida

    Oj det missade jag i texten hon skrev! 🙂

 7. Jääättefint 🙂
  Något som är snyggt är att du har en lite större matta och ställer sofforna lite in på mattan.
  Ett annat är att du köper ett kvadratiskt bord när du har två lika stora soffor 🙂
  Bara tips å inget du behöver bry dig om om det inte tilltalar 🙂
  Här har du en länk på moppen som du undrade över.
  http://www.tvins.com/h2o-mop-x5-plus?gclid=CIzmivCni8ICFaHacgodRY0AZA

 8. Vart hittar jag den fantastiska Prada-tavlan???? Sjukt fint vardagsrum, ha en bra helg Desirée 🙂 Kram!

 9. Vart finns den fina ljusstaken att köpa? kram

  1. mio 🙂

 10. Mandi⭐️

  Är det den tavlan som är med i Gossip girl? 😀

 11. emelieekman

  Supersnyggt! Jag har själv en howardsoffa hemma 🙂 Vi har rätt lika stil inredningsmässigt. Du borde kika in min inrednings-blogg 34kvadrat.devote.se

  Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *