”Dejt” med Mohombi!

Föööörlåt för kass uppdatering igår.. La upp en ”dagens details” men råkade radera det inlägget imorse så tyvärr blev det ingen uppdatering alls igår, och saken var den att jag var helt upptagen på dagen till kvällen och tänkte uppdatera er på kvällen men hann inte det heller, för när jag kom hem så var jag supertrött och somnade 😉

Jag var iallafall upptagen med en liten ”dejt” med Mohombi. Oroa er inte, vi blev filmade hela tiden så det är inget ni kommer att missa! Igår så träffade jag iallafall Mohombi och vi hängde lite, snackade och avslutade vår dag med en date på Clarion Sign med lite vin och snack mellan allt från himmel & jord.

Han var verkligen så trevlig & jordnära! Han var riktigt skön. Han är ju Svensk, men många tror inte det då han har bott i LA och gjort musik med Akon m.m.. Men han är faktiskt svensk, och pratar svenska haha! Men mer om hur han är som person privat, och hur han är att hänga med och massa sånt kommer ni att få se nästa vecka då vi släpper filmen här på bloggen när vi hängde.

Spännande va!? Här kommer förresten lite bilder från gårdagen! Bilderna är tagna utav fotograf Armand Dommer! Han är så grym fotograf tycker jag! Hans hemsida hittar ni HÄR!

IMG_3289IMG_3260IMG_3259IMG_3251IMG_3252IMG_3286

PS. Hans nya musikvideo gör världspremiär på fredag också (den 14e Nov) och jag kommer få vara den första som släpper den på MIN BLOGG! 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *