Alexander Wang by H&M

Ingen har väl missat att Alexander Wang precis släppte sin kollektion på H&M idag..? Jag tyckte det var snygga kläder, fast det var inte så jättevarierat enligt mig men Wang har ju oftast väldigt svarta & casual kläder. Men det fanns lite kläder som jag fastnade för speciellt mycket och det var en topp och två tröjor (se bild nedan) dom skulle jag kunna tänka mig köpa.

Annars så tyckte jag resten var OK. Inte riktigt min smak. Wang har snyggare saker på sin egna kollektion tycker jag. Sen känns det konstigt att köpa superdyra saker från H&M när dom fortfarande är tillverkade hos H&M, dvs inte lika bra kvalité som te.x Alexander Wangs egna kollektion. För mig känns det onödigt att betala överpris för samma kvalité som H&M’S andra kläder.

För det tycker jag är viktigt, kvalité. Man betalar ju flera tusen för ett plagg vill man ju att den ska hålla, right..?

hmcprodhmprod hmprod

Alexander Wang by H&M

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *