Fönsterbräda

Jag tycker att det är jättesvårt att inreda fönsterbrädor faktiskt. Egentligen borde det vara det lättaste, men därför tycker jag det blir så svårt för att det ska vara så enkelt, så jag överanalyserar den haha. Men jag tycker det är fint när det är mycket saker i fönsterbrädorna, som böcker, ljus, prydnader osv..

I vårt sovrum så har vi te.x massa böcker staplade på varandra med ett litet guld äpple på som prydnad, tycker det är sjukt fint. I vardagsrummet så har vi massa voluspa ljus, rosor och prydnader. Såhär ser det ut:

DSC01100DSC01101DSC01102

11 kommentarer

 1. ta bort stearinet från fönsterbrädan så blir det finare

  1. Jag tycker de är läckert

   1. Haha är det läckert med stearinklumpar som ligger lite här och där? Du är rolig

 2. Vissna blommor…nice…

  1. Äsch, lite vatten så blev dom pigga igen:-) rosor vissnar lätt tyvärr.

   1. Haha, du är så skön 😉

 3. Åh! Vilken söt jordglob. Var har du köpt den?

  1. Tack 🙂 Hehe… bauhaus:D

 4. Det beror så mycket på vilken typ av fönster det är 🙂
  Jag håller så med dig att det är svårt 🙂
  Allra lättast tycker jag det är att inreda gamla fönster med spröjs
  Kram Karma

 5. Då är vi två som tycker det. Nu är vi visserligen nyinflyttade men i vardagsrummet har vi just nu tre plantor fördelade på tre fönster och det är allt, haha. Ser så himla tomt ut. Vet inte alls vad jag ska ha.

 6. emelieekman

  åh håller med dig helt!
  Här är lite bilder på hur jag inrett mitt fönster om du vill ha lite inspiration 🙂 http://34kvadrat.devote.se/blogs/28350494/plumes-et-ctee-noire.htm

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *