Täby Centrum

Idag har vi lilla familjen varit i Täby Centrum. Vi hade en sovandes bebis under hela vistelsen, så det var skönt att vi slapp sätta oss och mata honom där! Även om det inte är så jättejobbigt så underlättade det ju att man hade/har världens snällaste bebis 🙂 Som förövrigt börjar bli allt mer & mer gnällig när han inte får mat på en sekund.. Tålamodet är inte det bästa så att säga.

Vi kom hem för en stund sen iallafall och nu är det matdags för Theodore, men det fixar Simon medans jag får min lilla stund med bloggen!

Jag köpte snygga träningskläder med mig hem. Jag tror att om man har bekväma och snygga kläder att träna i så känner man sig nog mer bekväm i sig själv. Eller så är det för mig iallafall! Jag ska visa er dom strax, men dom var riktigt snygga! 😉 Hur som helst så efter shoppingen så blev det en sen mysig lunch på Vapiano! Jag åt en god blandsallad, mums!

IMG_6072IMG_6074IMG_6075 IMG_6076

Gissa vems som är vems?

IMG_6082IMG_6083IMG_6092

Mitt sår på läppen har fortfarande inte försvunnit, aj!

25 kommentarer

 1. Hej Dessie! Ett bra tips för träningen är att köra övningar hemma via Youtube. Min favorit är alla Victoria’s Secret workouts för rumpa, mage etc. Här är en av mina favoriter, sjuuukt bra!!! 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg

  1. Tack för tipset!!:D<3

   1. RealLololoj

    Och följ Blogilates på youtube!!! hon är jättebra verkligen!!

 2. Hej Dessie! Ett bra tips för träningen är att köra övningar hemma via Youtube. Min favorit är alla Victoria’s Secret workouts för rumpa, mage etc. Här är en av mina favoriter, sjuuukt bra!!! 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=i1ZzdBgLtZg

  1. Tack för tipset!!:D<3

   1. RealLololoj

    Och följ Blogilates på youtube!!! hon är jättebra verkligen!!

 3. Snygg-Simon!!!

 4. Snygg-Simon!!!

 5. ligger vapiano i täby centrum galleria? snälla svara någon!!!

  1. japp!

 6. ligger vapiano i täby centrum galleria? snälla svara någon!!!

  1. japp!

 7. michelle strömberg

  Han är SÅ lik sin pappa, min dotter är också pappa upp i dagen 🙂
  http://michellem.vimedbarn.se

 8. michelle strömberg

  Han är SÅ lik sin pappa, min dotter är också pappa upp i dagen 🙂
  http://michellem.vimedbarn.se

 9. kladdkakor

  Asså börjar bli trött på att du kallar ditt barn för ”snäll bebis”. Bebisar är neutrala, de är varken elaka eller snälla. Att gråta behöver inte betyda något dåligt. Han är inte elak för att han gråter. Det är helt enkelt bara så bebisar kommunicerar! Och att du säger att han börjar bli mer ”gnällig”, det är snarare så att han börjar uppmärksamma sin omgivning lite mer och därför har mer att säga till om.

  1. Isabelle

   Tänk va mycket skit man kan störa sig på här i världen.

  2. Men alltså, det är ju så man säger i ordalag, att man har en snäll bebis eller ett snällt barn 🙂 Vad är det att haka upp sig på? Man menar ju verkligen inte att det har med elakhet att göra eller att det skulle vara dåligt eller att andra barn är sämre bara för att man säger att man har en snäll bebis. Det är rätt vanligt att folk pratar om ”snälla barn”, det har ingenting med elakhet att göra eller att andra barn skulle vara sämre på något sätt.

   1. kladdkakor

    Tycker man i så fall kan säga att man har en nöjd bebis om man måste uttala sig om hur man tror att sin bebis mår eller är som person.

 10. kladdkakor

  Asså börjar bli trött på att du kallar ditt barn för ”snäll bebis”. Bebisar är neutrala, de är varken elaka eller snälla. Att gråta behöver inte betyda något dåligt. Han är inte elak för att han gråter. Det är helt enkelt bara så bebisar kommunicerar! Och att du säger att han börjar bli mer ”gnällig”, det är snarare så att han börjar uppmärksamma sin omgivning lite mer och därför har mer att säga till om.

  1. Isabelle

   Tänk va mycket skit man kan störa sig på här i världen.

  2. Men alltså, det är ju så man säger i ordalag, att man har en snäll bebis eller ett snällt barn 🙂 Vad är det att haka upp sig på? Man menar ju verkligen inte att det har med elakhet att göra eller att det skulle vara dåligt eller att andra barn är sämre bara för att man säger att man har en snäll bebis. Det är rätt vanligt att folk pratar om ”snälla barn”, det har ingenting med elakhet att göra eller att andra barn skulle vara sämre på något sätt.

 11. Dessie, vad tycker du om att Kissie är med i trolljägarna? Med tanke på vad hon gör mot dig..

 12. Dessie, vad tycker du om att Kissie är med i trolljägarna? Med tanke på vad hon gör mot dig..

 13. Hej dessie! Ville bara ge ett jätte-jätte bra tips mot sådana munsår som du fått, jag brukar själv få exakt likadana. Men något som alltid funkar för mig är Idominsalva! Ta en klick på såret när du går och lägger dig, gör sedan om detta i 2-3 dar så ska det lägga sig! // kramar juliasommerland.blogg.se

 14. Hej dessie! Ville bara ge ett jätte-jätte bra tips mot sådana munsår som du fått, jag brukar själv få exakt likadana. Men något som alltid funkar för mig är Idominsalva! Ta en klick på såret när du går och lägger dig, gör sedan om detta i 2-3 dar så ska det lägga sig! // kramar juliasommerland.blogg.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *