Tips..

.. Har ni testat Blueillume’s tandblekning?

Det är ett skum du lägger på din vanliga tandborse och sen borstar du tänderna precis som vanligt! Sen så efter bara några dagar så kommer du att märka resultat. Det är så smidigt då du slipper sitta med tandskenor och annat klet i munnen i flera timmar. 😉 Ni borde verkligen testa detta speciellt nu när solen börjar titta fram 🙂 Det är verkligen snyggt med vita tänder tycker jag, det gör verkligen så mycket med utseendet! Jag ska själv testa den här nu, vill ni se före och efter resultat då? Jag kan visa er det i bloggen efter några dagar.

20140319-174458.jpg

 Ni köper tandblekningen HÄR!

4 kommentarer

  1. Du är med på videon på kissies blogg från finest awards ,du såg fantastisk ut som alltid:)

  2. Du är med på videon på kissies blogg från finest awards ,du såg fantastisk ut som alltid:)

  3. Agnes Olsson

    Ja det ska du! 🙂

  4. Agnes Olsson

    Ja det ska du! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *