Svaren del 1!

Jag har undrat om en grej ett tag faktiskt! Som jag har förstått det så var din graviditet oplanerad då du festade mycket tills plusset på stickan visade sig. Men slarvade ni med skydd och du blev gravid därför? eller åt du p-piller/tog nåt annat preventivmedel och blev gravid ändå? hur gick det till?

SVAR: Jo precis. Den var på ett sett oplanerad. Men jag och pojkvännen hade samtidigt sagt, att blir jag gravid så behåller vi det, även om vi velade lite när jag plussade. just för att då stod man liksom till svars, trodde inte jag skulle bli gravid så fort. Jag hade pstav, som jag sen tog ut för att jag blödde så mycket. Så då ”vilade” jag i mellan det, och blev gravid. Så vi slarvade lite.

Beskriv dig själv med ett ord?

SVAR: Snäll.
.
Vilka mer namn hade ni som förslag än theodor?

SVAR: Just nu minns jag inte, men det fanns något annat tror jag.. Men båda gillade Theodor.

Vem vill du helst ta en fika med kissie eller blondinbella?

SVAR: Blondinbella såklart. Vi har pratat om en mamma-fika sen när T är född! 🙂


Var du duktig i skolan?

SVAR: Jag är/var snabblärd, men har alltid haft koncentrationssvårigheter.

9 snabba..
Kaffe eller te?
Goddis eller chips?
Öl eller vin
Glass eller choklad
Skider eller snowboard
Göteborg eller Malmö
Mellanstadiet eller högstadiet
Ducha eller bada
Diska eller tvätta

SVAR:

Nu när jag är gravid, te. Men annars kaffe kaffe kaffe. Kärlek!♥
Godis.
Vin.
Chocklad.
Skidor.
Göteborg.
Inget utav dom.
Bada alla gånger!
Tvätta.

Tänker du visa upp bilder på Theodor 🙂 trist att Blondinen inte visar.. :/

SVAR: Både ja och nej tror jag. Ibland vill jag, ibland inte. Beror liksom på läsarna. När folk är så elaka ibland så vill jag verkligen inte, för jag vill inte utsätta min son för det.. Okej om folk är elaka mot mig, men jag hade blivit galen och sökt upp personerna typ om dom var elaka mot min son. Jag kommer ju vara hur stolt som helst så samtidigt vill jag. Men jag tror att jag kommer visa till en viss del. Inte lika mycket som Paula och Hugo, och inte lika mycket som Blondinbella.

Hur länge har du och Simon vart tillsammans?

SVAR: Snart två år.

Är du kompis med paow?

SVAR: Ja, men vi ses aldrig tyvärr 🙁

Saknar du ditt fjortisliv?

SVAR: Ibland saknar jag att inte ha ansvar, och att veta så lite.

Paow och jag, 14 och 13 år.

Hej! Jag undrar vilka graviditetssymptom du hade innan du visste att du var gravid? Kände du nått innan du märkte att mensen var försenad? Tack för en bra blogg 🙂

SVAR: Jag hade extrem magknip, sen hade jag festat några dagar innan och spytt och mått jätteilla av alkoholen vilket inte var likt mig. Så jag anade något.. Tack du 🙂

På en skala 0-10 hur nervös är du inför förlossningen:D?

SVAR: 2-3 kanske, (just nu) Jag är mest spänd över den.Skönt att liksom äntligen snart få träffa sin son! Men ändå är jag lite orolig eftersom att jag inte vet hur smärtan är, eller hur jag kommer hantera den.

Hej Dessie, jag hoppas allt är bra med dig? … jag undrar jag är i vecka 37 och börjat få skit mkt bristningar på magen, har du börjat få någon bristning? och hur tänker du inför förlossningen, jag personligen har börjat bli lite rädd det känns som att mitt barn är stort, redan vid vecka 32 var barnet 2 kg o 400 gram nästan! shitt de känns som jag har skrivit en roman 😛 Kraaam

SVAR: Hej fina du 🙂 Bristningar är vanligt under graviditeten, bristningar & celluliter. Nej jag har inte fått några på magen, men rumpan? och brösten.. Men dom på brösten har börjat blekas bort faktiskt. Köp olja från apoteket, den bleker bristningarna! Äsch.. Sjuksköterskorna och barnmorskorna är bra där, så om ditt barn är för stort så löser dom ju det ändå! Sen så behöver ju inte barnet gå upp nu hela tiden lika mycket, så ditt barn kanske väger som theodor kommer göra när han föds trots att han vägde 1,8 i vecka 32, man vet ju aldrig! 🙂 Lycka till! Kram!

Är det du eller din pojkvän som körde? För du vet väl att det är fel att använda mobilen vid ratten? 😉

SVAR: Var det en nödvändig fråga? Förstår liksom inte din poäng. Min pojkvän körde om du nu undrar 😉 Väldigt onödig fråga dock.

Om du fick välja vilken kändis du skulle varit för en dag, vem och varför?

SVAR: Jag vet inte.. Jag hade valt någon som har överflöd av pengar, och skänkt massa pengar till orginisationer, välgörenhet, och såklart till mig och min familj + vänner 😉 Eller typ vara Ryan Gosling och gett mitt nummer + adress till mitt riktiga JAG 😉 Ballt!

När du hade fött och fått se att det var en liten tjej och inte en pojk, hur hade du reagerat då? 😉 Kram och Tack för en grym blogg desiree! 🙂

SVAR: Haha jag hade blivit lika glad, men chockad! För nu har man varit inställd på en liten prins. och som tur är har jag köpt mycket könsneutralt så kläderna hade inte spelat roll iaf 😉 Tack. kramis!

Tror du att du kommer sluta blogga någon dag, och i så fall när? 🙂 skulle vara spännande att höra framtidsplaner och vad du tänkte syssla med efteråt liksom

SVAR: Jag vet inte, kanske. Men jag tror inte jag kommer sluta att blogga genom mitt egna val, utan isåfall om bloggen går i kk liksom.. Jag vet faktiskt inte vad jag vill göra i framtiden. Nu ska jag bara fokusera på Theodor och bloggen, sen får man se. Men drömmen är ju som sagt att släppa en bok, jobba mer inom tv branchen och kanske äga en event firma eller något!

Kan du inte skriva hur du tränar och äter sedan när du ska få tillbaka din gamla kropp?
Är i samma sits som du, har gått upp 20 kilo och hade varit kul att följa din resa och få motovation! Du är ju så himla stark 🙂 Kram

SVAR: Absolut! Jag kommer först och främst, VILA efter förlossningen haha! Jag vill inte stressa mig in på träning och sånt i början, då jag nog kommer vara rätt slut. Men när jag är redo (om kanske 2-3 månader) då kommer jag börja äta nyttigt, träna och köra igång! Tack så hemskt mycket. Massa kramar <3

Är du kittlig? vart isåfall? 🙂

SVAR: Hihi, rolig fråga 🙂 Ja under armarna och typ revbenen & midjan.. Haha!

Hej Desirée! Jag läste förut att du vill ta ut ämnet ur dina läppar, jag undrar hur man gör? Använder man en spruta och ”suger ut” det eller hur gör man? Har ingen erfarenhet av läppförstoring eller plastikoperationer så det är därför jag är så nyfiken. 🙂 Ha en trevlig dag allihopa och god jul!

SVAR: Hejsan 🙂 Alltså jag vet inte till 100% hur man gör, men det jag gjorde var att ringa till eriksbergskliniken förut, och pratade lite med dom att jag var onöjd med mina läppar. Då berättade dom att det finns en spruta som man sprutar i läppen som dödar ämnet och det ska försvinna på 24 timmar, hur effektivt det är, vet jag inte. Men ska testa! Tack detsamma, god jul 🙂

Hade du ett favoritämne i skolan?

SVAR: Jag älskade att skapa. Så bild, slöjd och svenska. Jag älskade att skriva egna historier, och saker på svenskan. Varje gång jag fick en uppgift skrev jag typ 6 a4 papper medans alla andra skrev ett halvt. Har alltid älskat att skriva även om jag har haft svårt med bokstäver.

Har du ett bra självförtroende?

SVAR: Ja, även om jag inte är så självsäker just nu ang min kropp så känner jag mig ändå stabil på andra plan. Dock så kommer ju sämre dagar också.

kan inte du och isabelle strömberg försöka hitta på något tillsammans, nu när hon också bor i sthlm? typ något filmprojekt eller nåt roligt? ni skulle kunna ha lite liknande som bella & tyra show 🙂

SVAR: Jo det skulle vara kul. Men vi är ganska olika just nu, eller vi är på olika stadier i livet just nu 🙂

Jättegammal bild på mig och isabelle

Varför bestämde du & Simon att ta reda på könet innan födseln? 🙂

SVAR: Att vänta 9 månader på någon är tillräckligt! Sen så ville jag veta vad det var för liten krabat där inne, känner att jag lärt känna honom mer sen jag visste att det var en pojke i magen. Då vet man liksom vem man pratar med! Sen ville jag planera med olika färger, som på vissa kläder, eller filtar m.m.. Även om rosa är fint på pojkar med, så köper man ju mycket klänningar till en flicka, vilket man kanske inte gör till pojkar. Så på så sätt ville jag planera!

Hur känner ni nu, vill ni ha syskon till T och isåfall hur tajt imellan? Vill och ska du försöka amma? Har du fått nån bot på huvudvärken? Vad säger läkarna om den? Kul med frågor och svar! 🙂 hoppas du mår bra och att allt flyter på! Här känns d som att det är dags snart :O 😀 har så mycket förvärkar, och skulle gissa att bebben är fixerad nu, känns verkligen som så. Bm 27 igen, ska bli så spännande!!!

SVAR: Ja det vill vi ha! Men jag vet dock inte när, jag har inte tänkt så långt.. men jag vill ändå vänta kanske 4 år imellan. Men man vet ju aldrig! Ja det vill jag verkligen, alla säger att det är så fint och mysigt så jag längtar verkligen! Nej det har jag inte, men den är inte lika ofta nu, utan kommer och går så det är ju tur.. Åh gud vad spännande! Hoppas att bebis kommer snart då 🙂 Följer ju dig på insta 😉 Så jag är såååå nyyyyfiken när bebis kommer! Hoppas du lägger upp bild sen!!

10 kommentarer

 1. Linnéa Törebrant

  Hej! Hopaps du får en underbar jul! Själv ser jag fram emot jul eftersom jag har BESTÄMT att jag ska ha en ÅNGESTFRI dag och äta preciiiiis vad jag vill utan att massa hjärnspöken ska säga åt mig. Jag ska skratta för att jag är GLAD, och inte för att fejka.

  Låter konstigt, men är ätstörd, deprimerad, och efter nyår ska jag åka landet runt för att bli inlagd någonstans… Läs gääärna bloggen, kram!

  linneaelisabet.blogg.se

  1. God Jul ♡

 2. Linnéa Törebrant

  Hej! Hopaps du får en underbar jul! Själv ser jag fram emot jul eftersom jag har BESTÄMT att jag ska ha en ÅNGESTFRI dag och äta preciiiiis vad jag vill utan att massa hjärnspöken ska säga åt mig. Jag ska skratta för att jag är GLAD, och inte för att fejka.

  Låter konstigt, men är ätstörd, deprimerad, och efter nyår ska jag åka landet runt för att bli inlagd någonstans… Läs gääärna bloggen, kram!

  linneaelisabet.blogg.se

  1. God Jul ♡

 3. Lars_Sthlm

  Tror inte ett dugg på att Blondinbella har det minsta intresse av att träffa dig

  1. Varför skull hon inte det?

  2. Vet väl inte du? Sen om hon kanske har sagt det kanske hon inte menar det heller, kan ju inte vi veta. Sen är det rätt normalt och vanligt att folk som inte umgåtts förut börjar umgås när man skaffar barn. Man kanske inte ses regelbundet, men det är vanligt att man får kontakt och kanske ses någon gång då och då. Om det inte stämmer är det väl upp till Blondinbella att dementera det på sin blogg.

 4. Lars_Sthlm

  Tror inte ett dugg på att Blondinbella har det minsta intresse av att träffa dig

  1. Varför skull hon inte det?

  2. Vet väl inte du? Sen om hon kanske har sagt det kanske hon inte menar det heller, kan ju inte vi veta. Sen är det rätt normalt och vanligt att folk som inte umgåtts förut börjar umgås när man skaffar barn. Man kanske inte ses regelbundet, men det är vanligt att man får kontakt och kanske ses någon gång då och då. Om det inte stämmer är det väl upp till Blondinbella att dementera det på sin blogg.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *