Dålig dag…

Idag har inte uppdateringen varit den bästa, men jag har inte haft en bra dag idag. Jag har varit på riktigt dåligt humör pga en person som försöker förstöra för mig. Som ni vet så hade jag ju ett samarbete med STRIXX?

Kommer ni ihåg att jag berättade om mitt nya projekt? Det var med dom.

Strixx har ett program där dom ska gå emot nätmobbare, och så skrev dom få facebook att om man hade nya idéer till programmet kunde man komma med dom. Så jag ringde till dom, och berättade att något dom borde ta upp är nätmobbningen som händer på bloggares komentarsfält. Dom tvekade först eftersom att dom trodde att (vi) bloggare provecerat fram alla elaka kommentarer. Men jag lyckades övertala dom med ett möte.

Vi satte upp ett möte och jag berättade om hur det faktiskt är, att vi inte alltid provecerar fram allt, och att det även finns hot och andra kränkningar bakom. Jag visade hot, kränkningar and so on, som jag fått av läsare. Jag har även fått personliga hot på mail, facebook etc. som ni andra läsare inte har sett, (för jag har inte velat uppmuntra detta) men dom blev chockade hur faktiskt illa behandlade bloggare blir. Jag visade även material på lite andra bloggar, som Nellie berntsson m.m som också står ut med mycket elaka kommentarer.

Det slutade med att dom ändrade sin syn och ville faktiskt ta upp nätmobbning bland bloggare. Vi skulle spela in ett/flera avsnitt där jag skulle ”leda” och berätta om hela ”projektet” i tv. Vi skulle söka upp personernas IP adresser, dom som verkligen var värst, och knacka på dom. Konfrontera dom och fråga varför dom gjort som dom gjort. Sen skulle vi ta in några andra bloggare, och jag skulle ”intervjua” dom och diskutera med dom ang nätmobbning.

Jag öppnade mig för dom, kom med en idé som dom var först osäkra på, men sen visade jag dom material, berättade om händelser jag har varit med om, och dom fick även mitt inloggning till min blogg för att granska kommentarerna. Och vi bestämde ett sammarbete utan att skriva kontrakt. Vilket var så jävla dumt gjort av mig, jag borde vara smartare…

Det här var iallafall en av dom frågor som jag skulle bli intervjuad av i TV av en reporter på STRIXX, jag vet inte vem det var nu.

När startade du din blogg och varför?
Syfte? Vad ville du förmedla? Vem var du då?
Hade du för avsikt att sticka ut hakan, hur var tonen?
Hur var bemötandet i början?
När fick du ditt första hot, berätta om det?
Hur kände du? Blev du rädd? Vidtog du några åtgärder?
Hur fortsatte det? (försök att ta det år för år, månad för månad)
När var det som värst? (beskriv hur du kände, vilken typ av hot det var)
Har hoten tagit sig utanför nätet? Berätta om incidenter (fråga efter bildmaterial)
Vad blir dina läsare mest provocerade av, när får du mest hot?
Vart kommer hoten framförallt? (facebook, youtube, twitter, bloggen?)
Hur har det påverkat din vardag, hur är ditt liv annorlunda idag?
Har det påverkat andra än dig själv? (familj, mamma, bror etc. Exempel på hot här)
Hur är det idag?
Hur ofta kommer trakasserierna? Beskriv dem, vad vill folk göra med dig?
Hur många hotmail har du fått så här långt? (hur många per dag?)
Varför tror du folk blir provocerade av dig?
Berätta om några personer som varit mer frekventa än andra?
Varför är du med i programmet, vad hoppas du det leder till?

.
Och det är ändå ganska bra frågor eller hur? Men sen när vi skulle gå vidare med projektet, SOM JAG kom med idén till, så tar dom in en annan bloggare dom börjar sammarbeta med utan att berätta något. Den andra bloggaren som jag har haft tjafs med, som har kallat mig fet x antal gånger, som dunkat in mitt huvud på krogen m.m och ja som även jag skrivit tillbaka saker till. En bloggare som jag absolut inte tål pga hennes otroligt elaka personlighet. Hon har hängt ut mig, alla sina vänner, alla bloggare, osv. Ja personen SOM GRUNDAT nätmobbningen från början, och jag orkar inte ens gå in på det där mer. Och sen så får jag ett mail från dom iallafall, efter att dom inte hört av sig på 1-2 veckor.och jag trodde STRIXX ville HJÄLPA, och för mig var det här jätteviktigt att göra det här, och konfrontera dessa människor, jag tänkte; Äntligen så kan man se hur dom är påriktigt, och om dom kanske kommer be om ursäkt? För det finns vissa personer som betett sig helt sjukt. Men, STRIXX var endast ute efter tittarsiffror tydligen, så jävla tråkigt.

Så denna bloggare har sagt att om dom fortfarande ska ha med mig i det här, då ställer inte hon upp. Så dom har fått avsluta samarbetet med mig, FAST allt var min idé, för att hon har några tusen besökare mer än mig i veckan. Så allt handlade bara om tittarsiffror. Så jag är så jävla arg, ledsen och besviken just nu, det här är inte första gången hon förstör för mig. En gång förlorade jag 100,000 från ett företag (rapunzel) för att hon sa sådär. Hon gjorde även så när hon & jag jobbade med samma företag, werun. Det var därför hon helt plötsligt slutade. Jag har alltid varit något slags ”hot” och hon har aldrig kunnat jobba varken nära mig eller paow.

Och såhär är det, bolag tänker pengar. Självklart har dom hellre med någon med mer besökare = mer tittarsiffror = $$$

Aja, jag är så jävla trött på media och så jävla trött på alla jävla kommentarer och så jävla trött på människor som aldrig tror på det man skriver, människor som alltid ska döma en i förväg, människor som alltid ska vara så jävla elaka trots att jag inte gjort fel alla gånger. Sista gången jag jobbar med ett företag utan att skriva kontrakt iallafall, så himla trött på att bli lurad, för deras egna bästa.

Men mina managers sa till mig, att det där är inte första gången det händer för dom, och att det oftast är så, företag brukar sno ens idéer och antingen göra det till det bättre, eller göra det som blir bäst för dom i slutändan, så dom bryr sig egentligen inte om allt annat. Jag är iallafall otroligt trött nu, och därför har jag haft världens dåligaste dag och jag är så jävla arg just nu och ville inte blogga när jag var såhär förbannad och ledsen. Tycker det var så otroligt oseriöst av dom, att låta sig påverkas av en annan liten bloggare också. Det är väl bara att säga, passar det inte så kan vi tyvärr inte göra något.

Fyfan, aja, jag stänger kommentarsfältet på det här, för jag vill faktiskt inte höra andras åsikter, eller om någon inte ”tror på det här” eller whatever, för såhär är det och jag är riktigt förbannad och ledsen och jag orkar inte läsa och se annat nu när jag är gravid och extra känslig heller, och verkligen inte ska behöva utsättas för sånt här. Usch.