Stolt över mig själv!

Jag tycker att jag är sjukt grym, och det är viktigt att ge sig själv egoboost då och då.
Jag känner att för er, är jag aldrig tillräckligt bra. Men tur så har jag familj och vänner.
Jag brukar peppa mig själv genom att tänka att jag har ca 50,000 läsare, och ca 10 av er är negativa.
Men vad är 10 personer av 50,000? Det är det som får mig må bra 🙂
Vet att många av är där ute är naturliga. Ni bryr er liksom inte, ni vill bara läsa,
och vissa av er tycker jättebra om mig. Det är det ända jag fokuserar på.
Måste säga att jag är sjukt grym som bara kan fokusera på det bra och tänka bortom alla haters.
Tycker även att jag är sjukt grym som orkar/orkat blogga såhär länge 🙂 Och även kommit så långt som jag gjort.
Har fått så många fina möjligheter, har gjort så mycket coolt i mitt liv som många aldrig får uppleva.
Jag har många chanser och möjligheter i mitt liv just pga att jag startade den här bloggen. 🙂
Är så sjukt stolt över mig själv. Är så glad över det liv jag har trots vissa omständigheter.

26 kommentarer

 1. mababy123

  Say what?
  10 personer av 50.000 som gillar dig? Försök vända på siffrorna käre vän.
  Din blogg ger dug inga möjligheter. Den har snarare smutskastat alla dina chanser de kommande åren. Ditt rykte är inte fagert och du saknar utbildning.
  Tänker du bort alla haters? Är det därför ingen kan kommentera anonymt och dina snyftinlägg är många?
  Du fokuserar bara på sig själv men hamnar i bråk och tråkigheter konstant. Okey…

  Exakt VAD har du åstadkommit som är permanent i ditt liv förutom din äckliga attityd och din självgodhet?
  Inte ens ett par läppar kan du fixa till så att det set någorlunda okey ut.
  Du är banne mig både blind och döv och saknar distans till dig själv att vi skrattar åt dig.
  Ja du Dessire. Män med pengar finns iaf så det är inte kört för dig;)

  1. ”Du fokuserar bara på dig själv” Ja vem skulle hon annars fokusera på? Dig eller?
   Det är Dessies blogg och hon skriver vad hon vill sen om folk vill läsa den eller inte är upp till oss.

   1. mababy123

    Nej varför ska hon fokusera på mig för din fjant?
    Men hon kanske ska tänka mer på sin omgivning så slipper hon fucka upp sitt liv så pass mycket;)

   2. Nevaehh

    Jag sa aldrig att hon skulle fokusera på dig, läs kommentaren ordentligt innan du svarar din fjant 😉

   3. mababy123

    Hahahah du bara blir mer och mer skrattretande. Läs din kommentar på nytt Nivea eller vad du än heter. Nu citerar jag dig ”Ja vem ska honannars fokusera på? Dig eller?”
    Dessire fokuserar tid på sig själv och vi ser ju vad och hur mycket hon har åstadkommit

   4. Såg du inte ”men”-et hon la till eller. Hon menade snarare att dessie menar att hon bara fokuserar på sig själv, men om hon nu bara fokuserar på sig själv varför hamnar hon jämt i problem?

 2. mababy123

  Say what?
  10 personer av 50.000 som gillar dig? Försök vända på siffrorna käre vän.
  Din blogg ger dug inga möjligheter. Den har snarare smutskastat alla dina chanser de kommande åren. Ditt rykte är inte fagert och du saknar utbildning.
  Tänker du bort alla haters? Är det därför ingen kan kommentera anonymt och dina snyftinlägg är många?
  Du fokuserar bara på sig själv men hamnar i bråk och tråkigheter konstant. Okey…

  Exakt VAD har du åstadkommit som är permanent i ditt liv förutom din äckliga attityd och din självgodhet?
  Inte ens ett par läppar kan du fixa till så att det set någorlunda okey ut.
  Du är banne mig både blind och döv och saknar distans till dig själv att vi skrattar åt dig.
  Ja du Dessire. Män med pengar finns iaf så det är inte kört för dig;)

  1. ”Du fokuserar bara på dig själv” Ja vem skulle hon annars fokusera på? Dig eller?
   Det är Dessies blogg och hon skriver vad hon vill sen om folk vill läsa den eller inte är upp till oss.

   1. mababy123

    Nej varför ska hon fokusera på mig för din fjant?
    Men hon kanske ska tänka mer på sin omgivning så slipper hon fucka upp sitt liv så pass mycket;)

   2. Nevaehh

    Jag sa aldrig att hon skulle fokusera på dig, läs kommentaren ordentligt innan du svarar din fjant 😉

   3. mababy123

    Hahahah du bara blir mer och mer skrattretande. Läs din kommentar på nytt Nivea eller vad du än heter. Nu citerar jag dig ”Ja vem ska honannars fokusera på? Dig eller?”
    Dessire fokuserar tid på sig själv och vi ser ju vad och hur mycket hon har åstadkommit

   4. Såg du inte ”men”-et hon la till eller. Hon menade snarare att dessie menar att hon bara fokuserar på sig själv, men om hon nu bara fokuserar på sig själv varför hamnar hon jämt i problem?

 3. ViktorDenStore

  Visst är det bra att tycka mycket om sig själv (i viss mån), men din text känns inte riktigt äkta. Att det är tio personer som är negativa i kommentarsfältet är kanske sant, men samtidigt är ungefär en person positiv. Det är inte så att 49.900 personer är positiva, den saken är ju solklar.

  Att du tänker bortom alla haters stämmer inte heller, även fast det var en fin tanke. Du kommer ju ständigt med mothugg och inlägg där du klagar på folks åsikter om dig.

  Att du faktiskt har lyckats uppnå ett visst kändisskap på grund av din blogg kan ju ingen förneka, men frågan är ju vad man egentligen vill vara känd för, och till vilket pris? På många sätt så har du uppnått ditt kändisskap på bekostnad av din popularitet och folks respekt för dig. Jag tycker det är ett väldigt dyrt pris att betala…

  Med det sagt så är jag imponerad över att du orkat blogga så länge. Well done!

  http://ettpaeron.blogg.se

 4. ViktorDenStore

  Visst är det bra att tycka mycket om sig själv (i viss mån), men din text känns inte riktigt äkta. Att det är tio personer som är negativa i kommentarsfältet är kanske sant, men samtidigt är ungefär en person positiv. Det är inte så att 49.900 personer är positiva, den saken är ju solklar.

  Att du tänker bortom alla haters stämmer inte heller, även fast det var en fin tanke. Du kommer ju ständigt med mothugg och inlägg där du klagar på folks åsikter om dig.

  Att du faktiskt har lyckats uppnå ett visst kändisskap på grund av din blogg kan ju ingen förneka, men frågan är ju vad man egentligen vill vara känd för, och till vilket pris? På många sätt så har du uppnått ditt kändisskap på bekostnad av din popularitet och folks respekt för dig. Jag tycker det är ett väldigt dyrt pris att betala…

  Med det sagt så är jag imponerad över att du orkat blogga så länge. Well done!

  http://ettpaeron.blogg.se

 5. Dessie , nu gör du såhär ! Skit i skitsnacket ! Fan va glad jag blev av ditt inlägg, vissa av oss läsare fokuserar på bra saker! Höj dig själv till skyarna på ett bra sätt, så det inte går överstyr 🙂 Man måste egoboosta sig själv ibland. Jag är 22 år och läser din blogg, jag blir skit inpirerad, av vad vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Men när jag går in på din blogg så blir jag glad, du har blivit lite som en lillsyrra till mig haha ! Jag gillar de du skriver & jag ser igenom de mesta och det jag ser är att du är en super härlig tjej. Det är de jag fokuserar på. Jag vill bara säga att forsätt som du gör & skratta år dom som är bittra och avundsjuka .. dom bevisar bara att det är du som kommit långt i livet. Första gången jag kommenterar , men nu kände jag för att ge dig positiv feedback.

  Kram från mig , Emmelie

 6. Dessie , nu gör du såhär ! Skit i skitsnacket ! Fan va glad jag blev av ditt inlägg, vissa av oss läsare fokuserar på bra saker! Höj dig själv till skyarna på ett bra sätt, så det inte går överstyr 🙂 Man måste egoboosta sig själv ibland. Jag är 22 år och läser din blogg, jag blir skit inpirerad, av vad vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Men när jag går in på din blogg så blir jag glad, du har blivit lite som en lillsyrra till mig haha ! Jag gillar de du skriver & jag ser igenom de mesta och det jag ser är att du är en super härlig tjej. Det är de jag fokuserar på. Jag vill bara säga att forsätt som du gör & skratta år dom som är bittra och avundsjuka .. dom bevisar bara att det är du som kommit långt i livet. Första gången jag kommenterar , men nu kände jag för att ge dig positiv feedback.

  Kram från mig , Emmelie

 7. disqus_q7WzBBeChn

  Det är sjukt att du kan skriva ett sånt här peppande inlägg och att folk sen har något negativt att kommentera ändå.. känns nästan som att ingen ska få må bra i dagens samhälle och såfort någon ens visar tecken på att faktiskt ha ett bra självförtroende så ska folk direkt hoppa på och försöka trycka ner.

  Och ja ,alla har väl rätt att säga vad dom tycker men det är så sjukt onödigt att kalla någon för äcklig och klaga på hur den lever sitt liv när det enda vettiga man själv gör med sitt liv är att kommentera en massa skit på nåns blogg och bidrar till ännu mera näthat.

 8. disqus_q7WzBBeChn

  Det är sjukt att du kan skriva ett sånt här peppande inlägg och att folk sen har något negativt att kommentera ändå.. känns nästan som att ingen ska få må bra i dagens samhälle och såfort någon ens visar tecken på att faktiskt ha ett bra självförtroende så ska folk direkt hoppa på och försöka trycka ner.

  Och ja ,alla har väl rätt att säga vad dom tycker men det är så sjukt onödigt att kalla någon för äcklig och klaga på hur den lever sitt liv när det enda vettiga man själv gör med sitt liv är att kommentera en massa skit på nåns blogg och bidrar till ännu mera näthat.

 9. sandra linder

  Lyssna inte på all skit som skrivs hjärtat, puss! <3

  http://www.belovedfamily.se

 10. sandra linder

  Lyssna inte på all skit som skrivs hjärtat, puss! <3

  http://www.belovedfamily.se

 11. disqus_RVTv6qto02

  Dessie du är underbar,en ren förebild du får ta emot elaka saker varje dag men du fortsätter ändå le.
  Jag vill bli som du när jag är i din ålder, jag vill leva som dig och jag vill ha lika bra självförtroende.
  Du låter dig inte styras av alla haters utan du vet vem du är och att du inte kommer ändra på dig.
  Tack för att du är världens bästa förebild!
  LOVE YOU DESIRÈE<3
  PUSS
  XOXO BELLA<333
  ps kolla gärna in min instagram (heter bellarellan där) det skulle betyda guld att du vet att jag finns<3

 12. disqus_RVTv6qto02

  Dessie du är underbar,en ren förebild du får ta emot elaka saker varje dag men du fortsätter ändå le.
  Jag vill bli som du när jag är i din ålder, jag vill leva som dig och jag vill ha lika bra självförtroende.
  Du låter dig inte styras av alla haters utan du vet vem du är och att du inte kommer ändra på dig.
  Tack för att du är världens bästa förebild!
  LOVE YOU DESIRÈE<3
  PUSS
  XOXO BELLA<333
  ps kolla gärna in min instagram (heter bellarellan där) det skulle betyda guld att du vet att jag finns<3

 13. kämpa på 🙂 de är ju oftast bara dom som kommenterar som stör sig 🙂 de andra är väl lagom normala att inte bli så jävla över provocerade av allt jämt.. 🙂

 14. kämpa på 🙂 de är ju oftast bara dom som kommenterar som stör sig 🙂 de andra är väl lagom normala att inte bli så jävla över provocerade av allt jämt.. 🙂

 15. ååh, söta du! : )

 16. ååh, söta du! : )

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *